Super League 1 - Μεταγραφές

ΠΑΣ Γιάννινα – Αρναρέλλης και Καρανίκας στο στόχαστρο!

261299aaec321e7f571799987c81cfea_31795Μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων των Βελλίδη, Ναδάλες, Ακόστα και Μιχαήλ, στον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφονται στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, εξετάζοντας περιπτώσεις από τη Football League.

Με τα οικονομικά δεδομένα να είναι περιορισμένα και με το πεδίο δράσης συγκεκριμένο, λόγω του ότι οι Γιαννιώτες δεν εξασφάλισαν την αδειοδότηση εν όψει της νέας σεζόν, στο μικροσκόπιο βρίσκονται ποδοσφαιριστές από τις μικρότερες κατηγορίες που θεωρούνται ικανοί να δώσουν λύσεις τη νέα περίοδο.

Δύο εξ αυτών, σύμφωνα με τη «Live Sport», είναι ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης (φωτ) της Καλλιθέας και ο Νίκος Καρανίκας της ΑΕΛ. Ο πρώτος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ ενώ ο άσος των Θεσσαλών είναι συνομίληκός του και είναι δεξί μπακ και προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιώργου Ντάσιου που δεν είναι πιθανό να παραμείνει στην ομάδα.

Επιπλέον, στο στόχαστρο βρίσκονται νεαροί από άλλες ομάδες της Super League, τα ονόματα των οποίων όμως δεν διαρρέονται για προφανείς λόγους.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected