Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενίτεθ ο κόουτς, Ζιντάν ο βοηθός!

ZIZOUΟ νέος, όπως όλα δείχνουν, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, ψάχνει το βοηθό του στην τεχνική ηγεσία των “μερένγκες” και φαίνεται να καταλήγει στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μετά από μία σεζόν στη Ρεάλ Καστίγια, ο Ζινεντίν Ζιντάν αναμένεται να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της “βασίλισσας”, πάλι από το πόστο του βοηθού τεχνικού αυτή τη φορά όχι πλάι στον Κάρλο Αντσελότι, αλλά στον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός, σχεδόν σίγουρος αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, δεν θα πάρει μαζί του στην ισπανική πρωτεύουσα το βοηθό του στη Νάπολι, Φάμπιο Πέκια.

Η αναζήτηση βοηθού από τον Ράφα Μπενίτεθ, φαίνεται να καταλήγει στο πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος ήταν στο ίδιο πόστο, τη σεζόν 2013-2014, στην πρώτη χρονιά του Κάρλο Αντσελότι, στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την τρέχουσα σεζόν, κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ Καστίγια εν μέσω καταγγελιών όσον αφορά στη δυνατότητά του να προπονήσει ομάδα σχετικά με τη διάθεση ή όχι σχετικού διπλώματος.

Με τον Φερνάντο Ιέρο να αποχωρεί, όπως υποστηρίζει ο ισπανικός Τύπος, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει επιλέξει τον “Ζιζού” κι όλα πλέον εξαρτώνται από την απάντηση του δεύτερου. Αν θέλει να συνεχίσει, δηλαδή, την καριέρα του ως πρώτος προπονητής ή αν θα επιστρέψει ως βοηθός.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected