Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Μεγάλη μεταγραφή για την Άρσεναλ!

Κchehοντά στην ολοκλήρωση μίας μεγάλης μεταγραφής η Άρσεναλ, που είναι κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση Τσεχ. 

Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, ο Πέτερ Τσεχ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, έχουν προσεγγίσει την Τσέλσι, με τις επαφές να είναι σε πολύ καλό κλίμα, αφού υπάρχει… ταύτιση απόψεων, με τους «μπλε» να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 14 εκατ. ευρώ.

Όσο για τον ίδιο τον Τσέχο τερματοφύλακα, η εξέλιξη αυτή μοιάζει ιδανική. Όπως αναφέρει και η «Daily Mail», θα πάει σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, θα παίζει βασικός για να κρατήσει την θέση του και στην Εθνική, ενώ δε θα χρειαστεί να αλλάξει πόλη, κάτι που για οικογενειακούς λόγους αποτελούσε προτεραιότητά του. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που είχε μείνει στάσιμο το «φλερτ» με την Παρί, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και οριστικές εξελίξεις, αφού όλες οι πλευρές δείχνουν ικανοποιημένες από το «deal».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected