Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Δύο ακόμη μεταγραφές για τη Νίκη Βόλου!

5a48d5155682bc4fb2d6afbad66070ef_LΣε διπλή μεταγραφική ανακοίνωση προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης η ΠΑΕ Νίκη Βόλου!

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν καθημερινά να ανακοινώνουν καινούριους παίκτες. Μετά την πρωινή ανακοίνωση για τον Κόλα, το απόγευμα προστέθηκαν και επίσημα στο ρόστερ της ο νεαρός Χρήστος Μπλούχος, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Νίκης και ο ομογενής, Γιώργος Ευθυμίου. Με αυτούς τους δύο παίκτες, η Νίκη έφτασε στα οκτώ μεταγραφικά αποκτήματα και οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Οι ανακοινώσεις: 

Ανακοινώνεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπλούχο. Ο Χρήστος Μπλούχος γεννήθηκε την 2/9/1996 και αγωνίζεται ως αριστερός μέσος. Αγωνίστηκε από την αρχή στις Ακαδημίες της ομάδας μας, έπαιξε στους Νέους Αθλητές ΝΙΚΗΣ για τρία χρόνια, στη συνέχεια στην Κ-20 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ενώ από τον Ιανουάριο έπαιζε στον Ρήγα Φεραίο από όπου επέστρεψε στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Σύλλογό μας.

Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ευθυμίου. Ο Γιώργος Ευθυμίου γεννήθηκε στη Γερμανία το 1993 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και του στόπερ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της MSV Duisburg αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα των U14-U19 Bundesliga, MSV Duisburg U23 Regionalliga, ενώ συμμετείχε με την ομάδα του στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής της Γερμανίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected