Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Πάει για το κόλπο με Μπουλούτ, θέλει και Σίλβα

bullutΌλα προδίδουν ότι η λύση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, στην οποία κατέληξαν ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Σπύρος Παπαθανασάκης, αφορά στον 23χρονο σέντερ φορ Κερέμ Μπουλούτ, ο οποίος γεννήθηκε στο Σίντνεϋ, διαθέτει αυστραλιανό διαβατήριο, αλλά είναι τουρκικής καταγωγής.

Οι πληροφορίες, οι οποίες διέρρευσαν αργά το βράδυ επέμεναν ότι ο παίκτης βρίσκεται υπό πέπλο μυστικότητας στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (27/6), αναμένεται να περάσει από ιατρικό έλεγχο και να έχει τις τελικές επαφές με την διοίκηση στην προοπτική να ενταχθεί στο ρόστερ του Ηρακλή.

Ο υψηλόσωμος (1,86μ.) κεντρικός κυνηγός θεωρήθηκε από την αρχή της καριέρας του ως ένα μεγάλο ταλέντο του αυστραλιανού ποδοσφαίρου και έχει συμμετοχές σε όλες τις «μικρές» εθνικές της χώρας του (Νέων, Ελπίδων και Ολυμπιακή Ομάδα), γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1992 και αναζήτησε την τύχη του στην Τσεχία και στην Μλάντα Μπόλεσλαβ το 2010, καθώς εντυπωσίασε τους ιθύνοντες της τσεχικής ομάδας. Εκείνη τη χρονιά, πάντως έδειξε και τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του, καθώς ενεπλάκη σε δικαστικές περιπέτειες λόγω συμμετοχής του σε συμμορίες, αλλά τελικά κατόρθωσε να πάρει πίσω το διαβατήριό του και να συνεχίσει μέχρι το 2013 στη Μλάντα, υποσχόμενος ότι θα αφήσει πίσω το κακό παρελθόν.

Το 2013-2014 αγωνίστηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Ακισάρ και στη συνέχεια ως δανεικός στην Καρσίγιακα, για να μείνει άνεργος το πρώτο μισό της περιόδου, που μόλις έκλεισε και να επιστρέψει στο αυστραλιανό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο του 2015 και στους Ουέστερν Σίντνεϋ Ουόντερερς, όπου πέτυχε πέντε γκολ και έγινε ίνδαλμα των οπαδών της ομάδας. Ωστόσο αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, επιθυμώντας μια ακόμη ευκαιρία στην Ευρώπη, την οποία πιθανότατα θα έχει μέσω του Ηρακλή, καθώς οι «κυανόλευκοι» ιθύνοντες ποντάρουν στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την επιθυμία του νεαρού στράικερ να αποδείξει την αξία του…

Από εκεί και πέρα, στον Ηρακλή πρότειναν τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Βάγκνερ Σίλβα της Εστορίλ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected