Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεταγραφές – Το “τρελό” deal της Μπεσίκτας, η οριστική συμφωνία με Ντι Μαρία και η νέα…όρεξη της Λίβερπουλ!

Javier-Hernandez1Η Μπεσίκτας έχει στη λίστα της τον Χαβιέ Ερνάντεζ κι όλα δείχνουν ότι θα τον κλείσει

Οι Τούρκοι ερίζουν για την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού και προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο περίπου 7 εκάτ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ ο Χερνάντες είναι έτοιμος να γίνει ο δεύτερος παίκτης της Γιουνάιτεντ που θα μετακομίσει στην Τουρκία, μετά τον Φαν Πέρσι, ο οποίος υπέγραψε στη Φενέρ.

πηγή

121824

Μετά από μια κακή σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άνχελ Ντι Μαρία πρόκειται να αλλάξει και πάλι ομάδα.

Αυτή θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα για την απόκτησή του αργεντινού.

Η γαλλική εφημερίδα “Le Parisien” υποστηρίζει ότι ο ίδιος ο παίκτης τα έχει βρει με την ομάδα του Παρισιού για το συμβόλαιο που θα έχει.

Αυτό θα είναι διάρκειας πέντε ετών με αποδοχές που δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι αρκετά υψηλές.

πηγή

ImageHandler

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ραχίμ Στέρλινγκ, η Λίβερπουλ θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άστον Βίλα για την απόκτηση του Κρίστιαν Μπεντέκε.

ΟΒέλγος επιθετικός της Βίλα είναι ο μεγάλος στόχος των «Κόκκινων» για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει καταστήσει σαφές στη Βίλα πως θέλει να πάρει μεταγραφή με τις σειρήνες της Λίβερπουλ να ηχούν έντονα.

Οι «Ρεντς» περιμένουν να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Στέρλινγκ στη Μάντσεστερ Σίτι ώστε να έχουν διαθέσιμα πλέον τα χρήματα για να προχωρήσουν στη μεταγραφή του Μπεντέκε. Ο τελευταίος έχει ρήτρα 32,5 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, από τη στιγμή που οι «Κόκκινοι» θα έχουν τη δυνατότητα να τη «σπάσουν».

Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, η Λίβερπουλ να διαπραγματευτεί για ένα μικρότερο ποσό με την Άστον Βίλα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected