Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΑΕ Χαρίεσσας – Ανοίγει την “αυλαία” στις μεταγραφές ο Οβεζίκογλου, τρεις ανανέωσεις

Οβεζύκογλου Μιχαήλ

Στην αντικατάσταση του Γιώργου Λιακόπουλου, που μεταγράφηκε στον ΦΑΣ Νάουσα, προχώρησε η ΑΕ Χαρίεσσας ενώ τρεις ποδοσφαιριστές θα φορούν και τη νέα χρονιά τα “κιτρινόμαυρα”.

Πρώτη προσθήκη για την ομάδα του Σάββα Αβετίδη είναι ο Μιχάλης Οβεζίκογλου, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Α2 Ερασιτεχνική με τα χρώματα της Ακαδημίας Βέροιας. Ο 35χρονος (10/01/1980) τερματοφύλακας, με μεγάλη εμπειρία από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ημαθίας, θα αντικαταστήσει τον απελθόντα Γιώργο Λιακόπουλο, ο οποίος “μετακόμισε” στην Νάουσα.

Untitled-1

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τους Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο, Παύλο Τσάλμα και Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο, οι οποίοι ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της περσινής πολύ καλής πορείας της ΑΕΧ. Ο πρώτος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ, ο Τσάλμας εκτός των τριών τερμάτων είχε και πολλές ασίστ στο ενεργητικό του ενώ ο τελευταίος, παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, συνέβαλε τα μέγιστα ως αμυντικό χαφ, σημειώνοντας μάλιστα και 4 γκολ.

Με τις παραπάνω κινήσεις η διοίκηση της ΑΕΧ, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή της ομάδας Σάββα Αβετίδη ξεκινούν την ενίσχυση ενόψει της νέας περιόδου ενώ ήδη έχουν γίνει επαφές τόσο για τις επόμενες μεταγραφές όσο και τις ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της περσινής σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected