Football League

Χανιά – Με τους νέους αλλά και πολλούς υπό δοκιμή η σημερινή “πρώτη”

img_4908_610_400

Με χαμόγελα και αισιοδοξία για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας και για μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Α.Ο. Χανιά.

Η πρώτη προπόνηση έγινε την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, με τα νέα πρόσωπα να είναι αρκετά.

Καταρχήν, ο νέος προπονητής Θωμάς Γράφας και το επιτελείο του (Κώστας Διάλας και Τόλης Λεκίδης), με τον έμπειρο προπονητή να υπόσχεται σκληρή δουλειά και να εκφράζει την αισιοδοξία για μια καλή πορεία: “Στόχος είναι να πάμε όσο το δυνατό καλύτερα και πιο ψηλά. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση…”, είπε μεταξύ άλλων ο Γράφας.

Από την άλλη, αν και αναμενόταν, τελικά απουσίαζε από την “πρώτη” της ομάδας ο νέος “ισχυρός άνδρας” της διοίκησης, Ηρακλής Νύκταρης, ο οποίος πάντως αναμένεται στα Χανιά τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, αν και ακόμα ο αγωνιστικός σχεδιασμός βρίσκεται στο αρχικό του στάδιο λόγω των πολλαπλών καθυστερήσεων στην εύρεση σταθερής λύσης σε διοικητικό επίπεδο, το “παρών” στη Μ.Ελιά έδωσαν και αρκετοί νέοι παίκτες που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ, αλλά έχουν έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες. Στην “πρώτη” των “μπλε” λοιπόν ήταν παρόντες, οι Σταματής, Κόλλιας, Γκέσιος, Δεινόπαπας και Γεωργίου.

Αντίθετα, φαίνεται πως “ναυαγεί” η μεταγραφή του Σήφη Δασκαλάκη, καθώς ο έμπειρος πορτιέρο σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αν και ακόμα είναι μόλις 33 ετών.

Επίσης στην πρώτη προπόνηση πήραν μέρος οι υπό μεταγραφή Κρίτσας και Πάτσι, αρκετοί υπό δοκιμή, παίκτες από την Κ19 του συλλόγου, ενώ από την περυσινή ομάδα το παρών έδωσαν οι Μάνικος και Βλαχάκης και Νύκταρης.

Συνολικά στη πρώτη συγκέντρωση, την οποία παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, έδωσαν 19 ποδοσφαιριστές, αλλά τις επόμενες ημέρες ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected