ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

ΕΠΣ Πέλλας – Μεταγραφικά και όχι μόνο νέα!

Γράφει η Χαρά Ματεντζόγλου3ed

Μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Νέο Αετό Σκύδρας!

Το νέο απόκτημα της ομάδας είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ανδρώθηκε στην Ακαδημία του Αετού και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Άρη Προφήτη Ηλία. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, προσωπική επιλογή του προπονητή Κώστα Μποζίδη συμφώνησε με τη διοίκηση των “ασπρόμαυρων” και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν

24

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία της Ελπίδας Έδεσσας στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου.

Πλήρης η απαρτία των ποδοσφαιριστών, υπό την καθοδήγηση του πλέον έμπειρου τεχνικού Βάιο Στεργιόπουλο, με την αρωγή βεβαίως και του βοηθού Γιάννη Γρεβενάρη. Η διοίκηση της ομάδας και ειδικά ο πρόεδρος Λεωνίδας Τούσιας, έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση του συλλόγου και είναι σε καθημερινή βάση δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες.

7u

Παρά την οικονομική δυσχέρεια σε όλους τους τομείς, ο ΠΑΣ Ολυμπιάς δίνει ξανά το παρόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού, δημιουργώντας από το μηδέν την ομάδα που είχε δραστηριοποιηθεί μετά την ίδρυση της (1991) και πάλι το 2001.

Μια ομάδα νέων μπήκε μπροστά και πήραν την απόφαση να δώσουν ξανά ζωή στον σύλλογο, όταν ο τροφοδότης του Απόλλων Κρύας Βρύσης στη Γ Εθνική.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας :

Μετά από μια 10ετια και λίγο παραπάνω απουσίας ο “Π.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΣ” επιστρέφει ξανά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ για να συνεχίσει το έργο από εκεί που σταμάτησε με την χρόνια δουλειά του ο κ. Κωνσταντινίδης Χαράλαμπος. Επίσης ο σύλλογος έχει ιστορικό κατάκτησης κυπέλλων ήθους και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και πάλι…

Σημ. : Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Τάσο Βοτάρη για το σχεδιασμό της σελίδας, τη μακέτα και το έμβλημα του συλλόγου.
επιμελεια

Με μεγάλη τιμή

Δ.Σ Π.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected