Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου στο Εκουαδόρ! (vid)

ImageHandlerΑπίστευτες εικόνες στο Εκουαδόρ, όπου νεαρές παίκτριες συνεπλάκησαν μεταξύ τους και τα έβαλαν και με τον διαιτητή.

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί όχι για ρούχα και για παπούτσια, αλλά για γκολ! Ποιος θα περίμενε ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα των Εσμεράλδας και σε αυτή της Κοτοπάξι, με τη νικήτρια να παίρνει την πρόκριση για τους εθνικούς αγώνες της χώρας, θα σημαδευόταν από εικόνες που μέχρι τώρα βλέπαμε από άνδρες.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο της Αταουάλπα, με την Κοτοπάξι να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κάνει την ανατροπή. Οι παίκτριες της Εσμεράλδας αντέδρασαν με άσχημο τρόπο, κινήθηκαν εναντίον των αντιπάλων τους, ενώ μπουνιές και κλωτσιές περίμεναν και το διαιτητή του αγώνα, ο οποίος προσπάθησε να τις ηρεμήσει.

Το ξύλο συνεχίστηκε και στη φυσούνα, αλλά και στα αποδυτήρια, όπου όμως δεν υπήρχαν τηλεοπτικές κάμερες για να καταγράψουν τις σκηνές. Οι αρχές της χώρας έδωσαν εντολή να διεξαχθεί έρευνα, ενώ το Υπουργείο Παιδείας του Εκουαδόρ αναμένεται να τιμωρήσει παραδειγματικά τις νεαρές.

Δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected