Basket

Ευρωλίγκα – Βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην Ισπανία

radulicaΟ Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα για περισσότερο από τρία δεκάλεπτα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη συντριβή (77-52). Δεν αγωνίστηκε ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Άποντος ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Οι απουσίες (Όγκνιεν Κούζμιτς και Βλάντο Γιάνκοβιτς) που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, σε συνδυασμό με την αστοχία (19/43 δίποντα, 2/14 τρίποντα), ήταν δύο στοιχεία που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό για πολύ ώρα κοντά στο σκορ με την Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, για να “πατήσουν το γκάζι” στο τέταρτο δεκάλεπτο και να φτάσουν με άνεση στην επικράτηση (77-52).

Αυτή ήταν η ένατη διαδοχική νίκη της Μπαρτσελόνα επί των “πρασίνων”, σε ένα παιχνίδι όπου ο Δημήτρης Διαμαντίδης έμεινε άποντος (με 0/1 δίποντα και 0/3 τρίποντα), την ώρα που οι Τζάστιν Ντόλμαν (13 πόντοι), Άλεξ Αμπρίνες (11 πόντοι), Στράτος Περπέρογλου (11 πόντοι) και Άντε Τόμιτς (11 πόντοι) ήταν “διψήφιοι” για τους γηπεδούχους.

περισσότερα στο euroleague.sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected