Super League 1

Super League – Μεγάλη ανατροπή για τον Αστέρα!

1337316_0Τέταρτη σερί ήττα στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα για τον ΠΑΟΚ (2-1) που συνεχίζει τα τρελά σκαμπανεβάσματα! Στην Τρίπολη μάλιστα έμοιαζε ιδανικός αυτόχειρας καθώς προηγήθηκε, έλεγξε το παιχνίδι και στο τέλος από τύχη γλίτωσε κι άλλο γκολ…

Ούτε και φέτος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να “αποδράσει” από την Τρίπολη (σ.σ. αυτή ήταν η πέμπτη του σερί ήττα), με τον Αστέρα, να κερδίζει το παιχνίδι με… ανατροπή (2-1). Ο Δικέφαλος του Βορρά, ουσιαστικά έβγαλε μόνος του τα μάτια του, αφού αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Πέλκας, ήταν αυτός που έβαλε την ομάδ του μπροστά στο σκορ (23′), με τον Μπερτόλιο (49′) και Σανκαρέ (81′) να γράφουν την ιστορία της σημερινής αναμέτρησης…

Ακίνδυνος Αστέρας, καλύτερος ο ΠΑΟΚ

Το γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 23’ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι… εξαφανισμένος μεσοεπιθετικά και τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να απειλεί κυρίως από την δεξιά πλευρά, με τον ορεξάτο Γκάρι Ροντρίγκες να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Δικέφαλος, που ήθελε να σπάσει την κακή του παράδοση στην Τρίπολη, μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα αποφασισμένος στο γήπεδο, με τον Μακ να απειλεί μόλις στο 2’, δίχως αποτέλεσμα, αφού το σουτ του πέρασε ψηλά εκτός εστίας.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected