Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Πύδνα Κίτρους 0-0

DSCN6160Τρίτη απώλεια βαθμών για την ΑΕ Καραϊσκάκης, κι αυτή στην έδρα της, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Πύδνα Κίτρους, μένοντας στο 0-0.

Η Αρτινή ομάδα έχασε παράλληλα την ευκαιρία να βρεθεί στο +6 από την αντίπαλό της, η οποία ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει μέχρι στιγμής από την Άρτα.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε από τρεις σημαντικές στιγμές σε κάθε ημίχρονο, ενώ από την άλλη μεριά η Πύδνα, που ήταν εξαιρετική αμυντικά και επικίνδυνη στις επιθέσεις της, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στον αγώνα. Στο 7΄ ο Μπουσινάκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Ταταρίδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Πετρουζέλης δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός με εκτέλεση φάουλ και στο 12΄ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας ο Τζημογιάννης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο αμυντικός Κόλλα έδιωξε στη γραμμή.

Με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα το σουτ του Κυπαρίσση πέρασε άουτ και στο 23΄ ο Χούσος έκανε ωραία κίνηση και σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32΄ η Πύδνα έχασε σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τσιούνης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Ραχιώτη, όμως στην προσπάθεια του να ξεφύγει, αμυντικοί και τερματοφύλακας πρόλαβαν και απομάκρυναν την μπάλα. Ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Τσιούνη έπειτα από κόρνερ του Πετρουζέλη πέρασε άουτ. Στο 36΄ μετά από κόρνερ στην περιοχή της Πύδνας, οι αμυντικοί έδιωξαν και ο Παπανίκου έκανε το δυνατό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, αλλά ο Ταταρίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 40΄ την «αδύναμη» κεφαλιά του Τσιούνη μπλόκαρε ο Ραχιώτης και στο 43΄ μετά από φάουλ του Καραγκούνη, ο Στούμπος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

περισσότερα στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected