Κατηγορίες
Basket

Eurocup – Δύσκολη πλέον η πρόκριση για ΠΑΟΚ

1352380Ο ΠΑΟΚ πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ανώτερη Ζενίτ (70-89) και στην 7η «στροφή» του Group E του Eurocup είδε τις ελπίδες για να προκριθεί στη β’ φάση της διοργάνωσης να λιγοστεύουν κατά πολύ!

Ο “Δικέφαλος” πλέον υποχώρησε στο 2-5 και θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ η πρωτοπόρος του Ομίλου, Ζενίτ (6-1) έκανε το… check in για τους Last 32 του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος στην Πυλαία κόντρα στην πρώτη του ομίλου Ζενίτ, φιλοδοξούσε στη νίκη ώστε να ξαναμπεί γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυναμικά στο ματς και προηγήθηκε με 4-0 ενώ στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου χάρη στο εξαιρετικό ξεκίνημα του Τέπιτς προηγήθηκε με 9-4 με τον Σέρβο να έχει σημειώσει τους 7 πόντους. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να διατηρεί μια άνετη διαφορά καθόλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Βασιλειάδης έκανε το 13-7 στο 4′, με τον ίδιο να κάνει το 20-9 στο 7′ και το δεκάλεπτο να κλείνει στο 29-19 με τον Τέπιτς να πυροβολεί και τον Βασιλειάδη να σκοράρει με μεγάλη συχνότητα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου με 5 προσωπικούς πόντους του Τίμα η Ζενίτ ροκάνισε τη διαφορά (29-24) και περίπου στα μισά έφερε το ματς στα ίσια (35-35) χάρη σε σουτ τριών πόντων του Βίκροφ ενώ με την τρίποντη βόμβα του Καρπούκιν πέρασε μπροστά (37-39). Οι Ρώσοι «πετούσαν φλόγες» πίσω απο τη γραμμή των 6.75 και χάρη στο τρίποντο του Τούλσον αύξησε τη διαφορά στους 9 (40-49), με 5/6 τρίποντα! Ο Μάρκοβιτς κατάφερε απλά να μαζέψει λίγο τη διαφορά και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με σουτ δυο πόντων το σκορ έγινε 44-50.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected