Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Φλογκέρτ Σκούρα ως MVP της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+video)

DSCN0155Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/11) στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, η βράβευση του Φλογκέρτ Σκούρα ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 9ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 580 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Φλογκέρτ Σκούρα ο υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας, Παντελής Πετρίδης ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά φωτογραφήθηκε με τον νεαρό επιθετικό.

Να σημειώσουμε πως χορηγός του επάθλου είναι το συνεργείο γεωργικών μηχανημάτων που διατηρεί ο πρώην προπονητής της ομάδας, Σάκης Παγγούρας στο Καλοχώρι Ημαθίας, μία ομολογουμένως σπάνια κίνηση (ειδικά από τη στιγμή που παραιτήθηκε πρόσφατα από τον σύλλογο) που αξίζει πολλά συγχαρητήρια.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Φλογκέρτ Σκούρα στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected