Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Κυζερίδης: «Πλέον, έχω χιλιάδες αγγέλους να με προστατεύουν»

135716Ο Νίκος Κυζερίδης «άνοιξε» την καρδιά του για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έδειξε ευγνώμων στον κόσμο για τη στήριξη του και έδωσε ραντεβού για το φιλικό της Δευτέρας.

Επιβεβαίωσε ο Νίκος Κυζερίδης ότι θα δώσει το «παρών» τη Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα διεξαχθεί το φιλικό ανάμεσα στους βετεράνους του Άρη και της Λάρισας, όπου θα συγκεντρωθούν χρήματα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στον «Arena FM» και δυσκολεύτηκε να περιγράψει τα συναισθήματα του για την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την κατάσταση της υγείας του: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά, πολύ καλά. Ναι είναι πραγματικότητα, θα έρθω. Περιμένω τις τελευταίες λεπτομέρειες για να δω την ώρα, την μέρα. Πιθανόν, ακόμα και από το Σάββατο».

-το ενδεχόμενο να παρευρεθεί στο φιλικό της Δευτέρας: «Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η στιγμή που θα περπατήσω τα σκαλιά της εισόδου στο Χαριλάου. Ίσως να μην πήγα από αρρώστια, αλλά θα πάω από… καρδιά! Είχα μία πολύ έντονη συζήτηση με τον γιατρό μου, που έδωσε σήμερα (σ.σ. χθες) το τελικό “ΟΚ”. Η αγάπη του κόσμου είναι η καλύτερη θεραπεία, ακόμα και από αυτή που μου δίνει ο ίδιος, μου τόνισε. Κάθε άνθρωπος έχει έναν άγγελο προστάτη. Εγώ, έχω πλέον, χιλιάδες αγγέλους».

τη βοήθεια του κόσμου: «Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ευτυχία, αλλά πρέπει να προσέχω πολύ. Καμία φορά οι συγκινήσεις μπορεί να σε στρεσάρουν έντονα. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα και αυτούς που δεν θα έρθουν, μέσα από την καρδιά μου. Παλιά η ζωή μου μετά την οικογένεια μου, ήταν το ποδόσφαιρο, πλέον είναι αυτοί όλοι οι άνθρωποι».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected