Διάφορα

Cafe “Draw” – ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ σήμερα!

Την…τιμητική του έχει ο “δικέφαλος” στο Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11, στον Προμηθέα) σήμερα με δύο αναμετρήσεις σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Χωρίς τίτλοΜε την αύρα της τεράστιας νίκης που σημείωσε την περασμένη Πέμπτη στην έδρα της Ντόρτμουντ, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα στις 19.30 στην έδρα του Λεβαδειακού για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δικεφάλου είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα και να ξεχάσουν την λάμψη του ευρωπαϊκού ματς που έδωσαν πριν από μερικές μέρες, για να σημειώσουν την πέμπτη συνεχόμενη επιτυχία τους σε όλες τις διοργανώσεις και να πλησιάσουν κι άλλο στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ιγκορ Τούντορ φαίνεται, εξάλλου, ότι έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσει στην Βοιωτία. Ο Κροάτης τεχνικός θα τοποθετήσει αναγκαστικά λόγω του τραυματισμού του Γλύκου τον Ολσεν κάτω από τα γκολπόστ, ενώ οι Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλλας θα αποτελέσουν την τριάδα της άμυνας, απόντος του ανέτοιμου Βίτορ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε, Τζιόλης και Τσίμιροτ, αριστερά θα προτιμηθεί ο Λέοβατς, δεξιά ο Ροντρίγκες, ο οποίος πήρε ανάσες στο ματς με την Μπορούσια και δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Μακ και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μελίσσας, Κωνσταντινίδης, Σάμπο, Αντόνις, Χαρίσης, Πέλκας, Μυστακίδης και Μπερμπάτοφ. Εκτός των Γλύκου και Βίτορ, για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται και ο ανέτοιμος Κίτσιου και οι τραυματίες Γκολάσα, Ζάιρο και Κόστα, ενώ Κοροβέσης και Σαββίδης δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για αγωνιστικούς λόγους.

paopaok

Ύστερα από καθυστέρηση τριών εβδομάδων, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο εξ’ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής της Α1 (14/12, 17:30, Novasports 2).

Οι «πράσινοι», που έχουν βρει… για τα καλά ρυθμό και πορεύονται με νικηφόρα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, υποδέχονται τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου. Το παιχνίδι θα γινόταν πριν από τρεις εβδομάδες, όμως τότε είχε ακυρωθεί, αφού οι «ασπρόμαυροι» είχαν… χτυπηθεί από την γαστρεντερίτιδα και δεν μπόρεσαν να παραστούν στο ματς του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, το οποίο πήρε μια μικρή «παράταση».

Το «τριφύλλι» του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέραν του τραυματία Λευτέρη Μποχωρίδη και… ανεβάζει στροφές όσο περνάει ο καιρός. Άλλωστε, για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Καόυνας (17/12, 19:45), που θα κρίνει σε ποιον όμιλο θα συνεχιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ έχοντας στην άκρη του μυαλού του τον «τελικό» στο Eurocup κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας (16/12, 19:00).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected