Γενικά

Γ Εθνική – Έρχονται οι πρώτες αποχωρήσεις από το Αιγίνιο

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ 59Παρελθόν από τις τάξεις του Αιγινιακού, αναμένεται να αποτελέσει ο Αστέριος Νικολίτσης, εν αντιθέσει με τους Τοπαλίδη, Ίτσιο και Συμεωνίδη, οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της βόρειας Πιερίας, αναμένεται μέσα στις προσεχείς μέρες να προχωρήσει στην αποδέσμευση του Αστέριου Νικολίτση.

Ο εν λόγω παίκτης ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος αυτό της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Φωκικό, θα αποτελέσει παρελθόν καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ιτσιος_610x400Εκτός όμως από τον Νικολίτση, αναμένεται να υπάρξουν ακόμα τρεις φυγές παικτών από το ρόστερ. Αυτοί είναι οι Μαρίνος Τοπαλίδης, Δημήτρης Ίτσιος (φωτ. αριστερά) και Ανατόλης Συμεωνίδης, οι οποίοι θα παραχωρηθούν δανεικοί προκειμένου να αποκτήσουν χρόνο συμμετοχής.

Ο πρώτος θα δοθεί στον Αριστοτέλη Καταχά, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ όσον αφορά τους άλλους δύο αυτοί είτε θα δοθούν στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, είτε σε ομάδες του τοπικού.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, οι Μακεδόνες βρίσκονται σε συζητήσεις με παίκτες που αγωνίζονται στην Football League, προκειμένου να αποκτηθούν ωστόσο εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από την προσεχή εβδομάδα.

Σε περίπτωση παντως που το συγκρότημα του Αιγινίου, προβεί στην απόκτηση παικτών από την δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, δεν θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει πριν από την 1η Φεβρουαρίου σύμφωνα με την προκύρηξη της ΕΠΟ για τις χειμερινές μεταγραφές.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected