Κύπελλο Ελλάδος

Η κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου αποτυπώθηκε πλήρως στην κλήρωση του Κυπέλλου…

9a958548a176320799ce5b5833864e17_LΑπίστευτα σκηνικά πριν την κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Το αίτημα του Παναθηναϊκού με το οποίο ζητούσε να τραβήξουν οι εκπρόσωποι των ομάδων τα μπαλάκια της κλήρωσης δεν έγινε δεκτό από την επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.

Με το αίτημα αυτό είχαν συμφωνήσει τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης πριν τη διαδικασία διάβασε την επιστολή του Παναθηναϊκού και ξέκοψε κάθε τέτοια περίπτωση.

Υπήρξε ένταση με τους εκπροσώπους του αιτήματος να σχολιάζουν επί του θέματος με επιχειρήματα.

«Έτσι όπως ετέθη ενισχύσατε το αίτημα του Παναθηναϊκού. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε σωστά τη διαδικασία και όχι γρήγορα. Εμάς μας βρίσκει σύμφωνους. Για να μην δώσετε αφορμή για συζητήσεις, θα ήταν καλό να ακούσετε το συγκεκριμένο αίτημα», είπε o εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες.

Ο κ. Σωπήλης, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι στην προηγούμενη κλήρωση δεν ακούστηκε καν το όνομα του Ολυμπιακού, ενώ ο Δημήτρης Αγραφιώτης είπε για λογαριασμό του Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω τι συνέβη στην προηγούμενη κλήρωση. Αυτό είναι αστείο. Ας φέρουν και τον κύριο Δραμουντάνη που έκανε παλιά τις κληρώσεις».

Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά διαβουλεύσεων, ο κ. Γαβριηλίδης απάντησε οριστικά πως δεν γίνεται δεκτό του αίτημα του Παναθηναϊκού και με ειρωνικό τρόπο κάλεσε όποιον θέλει να πιάσει τα μπαλάκια για να δει τη θερμοκρασία τους!

Η απάντηση ήταν άμεση και με το ίδιο ύφος από τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού: «Έχουν θερμοκρασία δωματίου»…

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ – Ηρακλής

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected