Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Φαρκαδόνας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-4

farkadona-neokaisareiaΑν και ήθελε μόνο τη νίκη η Φαρκαδόνα τα έκανε μούσκεμα στο ματς με τη Νεοκαισάρεια. Η ΑΕΦ ηττήθηκε με 4-3 από τον Αχιλλέα στο γήπεδο του Νεοχωρίου με την ομάδα της Πιερίας να παίρνει τη νίκη με γκολ του Κωστόπουλου στο 90΄.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44΄με τον Καρατζόγλου (0-1) με τον Ψύρρα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 50΄. Ωστόσο ο Αχιλλέας με γκολ των Κωστόπουλου και Παναγιωτίδη στο 52΄και στο 54΄ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 1-3.

Ο Μηνάς στο 70΄ μείωσε σε 2-3 και ο Φορτούνης στο 74΄έγραψε το 3-3.

Στο 80′ οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς έχασαν τεράστια ευκαιρία όταν από σουτ του Φορτούνη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Βασιλειάδη η ΑΕΦ από κει και πέρα πίεσε χωρίς να προσέχει τα μετόπισθεν και έτσι ο Κωστόπουλος στο 90΄πέτυχε το 3-4 για την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Συνθέσεις

ΑΕ Φαρκαδόνας (Τσίρκοβιτς): Γεωργίου, Κουστακιώτης, Γιώτας, Ίλιεφ, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Μηνάς, Φορτούνης, Ετόφ, Διβανές, Γκαντιάς

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Θεοδωσιάδης): Βασιλειάδης, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Τασίδης, Καρατζόγλου, Τσαγκαράκης, Κωσταρίδης, Κωστόπουλος, Νάκας

goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected