Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Η Σαουθάμπτον και ο Όστιν η…επόμενη σφαλιάρα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Manchester-United-vs-Southampton-All-the-action-from-Old-Trafford
Ο νεοαποκτηθέντας Τσαρλς Όστιν μπήκε αλλαγή για την Σαουθάμπτον στο 79′ κάνοντας ντεμπούτο στο Ολντ Τράφορντ με την φανέλα των «Αγίων». Στο 87′ «σκότωσε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γράφοντας το τελικό 0-1.

Mερικά δευτερόλεπτα πριν, ο Άνταμ Γιανουζάι, ο οποίος επίσης είχε μπει σαν αλλαγή στο 86′, έκανε ένα αχρείαστο φάουλ από το οποίο προήλθε η κεφαλιά και το νικηφόρο γκολ του Όστιν.

Το σφύριγμα της λήξης και η επικύρωση της μεγάλης νίκης για την Σαουθάμπτον ήταν και το ταυτόχρονο έναυσμα των έντονων αποδοκιμασιών για τους θεατές στο «Θέατρο των Ονείρων» προς το πρόσωπο του Λουίς Φαν Γκάαλ. Και μάλλον δικαιολογημένα αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πέταξαν ένα ακόμα πρώτο ημίχρονο χωρίς να κάνουν καν φάση (έχουν να σκοράρουν εντός έδρας στο πρώτο ημίχρονο εδώ και 11 συνεχόμενα παιχνίδια).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς. Πέντε πόντους δηλαδή μακριά από την τέταρτη θέση (όπου βρίσκεται η Τότεναμ), που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Σαουθάμπτον από την άλλη είναι όγδοη με 33 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=B9MPfwwvHL0

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected