Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Φήμες και…σιγουράντζες στη Γ Ερασιτεχνική

mpala

Πολλά τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά το SportsUp, πολλές και οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το πόσες και ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος στη Γ Ερασιτεχνική.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν και ειδικά όσο πλησιάζει η Παρασκευή (τελευταία μέρα δηλώσεων των συμμετοχών) είναι συνεχόμενες και το SportsUp έχει το ρεπορτάζ από το πιο υποτιμημένο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.

Κι αυτό γιατί πέρσι έφτασε στο έσχατο σημείο, καθώς μόλις έξι ήταν οι ομάδες που έδωσαν το παρόν, εκ των οποίων οι τρεις ανέβηκαν στη Β Ερασιτεχνική. Ένα πρωτάθλημα που θύμιζε περισσότερο…καλοκαιρινό τουρνουά και λιγότερο ερασιτεχνική κατηγορία, με τις ομάδες μάλιστα να αναγκάζονται σε μακρινά ταξίδια (αλησμόνητα τα χιλιόμετρα για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος και την Ακαδημία Νάουσας στο μεταξύ τους παιχνίδι…) κάτι που εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως θα αποφευχθεί φέτος.

mpala7Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, διπλάσιος (το λιγότερο) σε σχέση με πέρσι, θα είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων στο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου, κάτι που θα προκαλέσει και τον διαχωρισμό σε ομίλους ανάλογα με την περιοχή. Θυμίζουμε πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσες ομάδες αποσύρθηκαν τις προηγούμενες σεζόν, αυτές που δεν κατάφεραν να ανέβουν πέρσι αλλά και νεοϊδρυθείσες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σίγουροι θεωρούνται οι Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, ΑΣ Τριποτάμου (αγωνίστηκαν και πέρσι στη Γ Ερασιτεχνική), Ερμής Τριλόφου (υποβιβάστηκε από τη Β) αλλά και ομάδες που αποσύρθηκαν τα προηγούμενα χρόνια όπως ο Μακεδονικός Επισκοπής, ο Ολυμπιακός Λουτρού και ο Ηρακλής Γεωργιανών.

Οι ομάδες που φαίνεται πως δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την τελευταία στιγμή είναι ο Φίλιππος Πολλών Νερών, η Παλασίδειος Ακαδημία, ο Μέγας Αλέξανδρος Βέροιας, η Ακαδημία Νάουσας (αγωνίστηκε και πέρσι στη Γ) αλλά και ο Προμηθέας Βέροιας!

Σ αυτές θα προστεθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο ΑΟ Γιαννακοχωρίου, που περιμένει την έγκριση από την ΕΠΟ ως νεοσύστατος σύλλογος.

Αρκετές από αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους, έχουν δώσει φιλικούς αγώνες αλλά έχουν διαμορφώσει και ικανό ρόστερ ώστε να είναι ανταγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα. Ο αριθμός των ομάδων που θα κερδίσουν την άνοδο θα προκύψει αμέσως μετά την οριστική δήλωση αυτών, ενώ η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ένωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected