Κατηγορίες
Αθλήματα

Με νίκη η πρώτη εκπροσώπηση του ΣΕΠ στον διεθνή χώρο

Mixaloudis_winΜε νίκη άνοιξε η αυλαία της εκπροσώπησης του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας ανδρών στον διεθνή χώρο.

Ο επαγγελματίας πυγμάχος μας, Χαρίλαος Μαλιχούδης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο διεθνές τουρνουά (event), που έγινε το Σάββατο (6 Φεβρουαρίου 2016), στην πόλη Πρίλεπ της FYROM.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε τον αήττητο για την περίοδο 2015-16 Άγγλο αντίπαλό του, Ντανιέλ Μέντες, με πλειοψηφική απόφαση από τους κριτές.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο κριτές έδωσαν τη νίκη στον Καβαλιώτη πρωταθλητή με μεγάλη διαφορά στα σημεία υπέρ του, ενώ ο τρίτος, που ήταν συμπατριώτης του αντιπάλου του, μειοψήφησε.

Ο ΣΕΠ μετά από τη διεθνή επιτυχία του Χαρίλαου Μαλιχούδη έχει προγραμματίσει κι άλλες συμμετοχές Ελλήνων πυγμάχων στο εξωτερικό.

Πέντε έως οχτώ πυγμάχοι, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του ΣΕΠ, Γιώργος Στεφανόπουλος, έχουν  τα προσόντα να διακριθούν και αυτό το απέδειξαν πρόσφατα, στο τελευταίο Pro Boxing Challenge, που έγινε στις 30 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Αριστοτέλειο» στο Περιστέρι. Εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν αγώνες υψηλών προδιαγραφών και οι αθλητές που αγωνίστηκαν έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για τη συμμετοχή σε διεθνή ρινγκς.

13 Φεβρουαρίου η Κοπή της Πίτας του ΣΕΠ

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου του 2016 στις 7 το βράδυ στην αίθουσα «Αριστοτέλειο» στο Περιστέρι θα γίνει η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πίτας του ΣΕΠ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί η διεθνής επαγγελματία πυγμάχος Μαρία Σεμερτζόγλου, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα πυγμάχος που εκπροσωπεί τον ΣΕΠ με μεγάλη επιτυχία στα διεθνή ρινγκς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected