Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Κώστα Ντέλλα ως MVP της 18ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos)

DSCN9983Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12/2) στο σνακ μπαρ «Στέκι» της Επισκοπής, η βράβευση του Κώστα Ντέλλα ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 18ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 523 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές πραγματοποιούνται ενίοτε σε διαφορετικό τόπο και χρόνο, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Χορηγός στο έπαθλο του νικητή ήταν το Sports Cafe “Anfield” στην Επισκοπή, ιδιοκτησίας του Γενικού Αρχηγού του Κεραυνού, Πασχάλη Λιθοξόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη συνεισφορά του.

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Κώστα Ντέλλα ο πρόεδρος της ομάδας Παύλος Αδαμίδης, ο οποίος με ιδιαίτερα χαρά παρέδωσε το δεύτερο έπαθλο ποδοσφαιριστή φέτος για τους «κυανόλευκους», μετά από αυτό του Αντώνη Καρυπίδη.

Το δείπνο προσφορά των Γιώργου Μαλτανίδη και Λάζαρου Αδαμίδη

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σήμερα σε διαφορετικό χώρο από ότι συνήθως, καθώς σύσσωμη η ομάδα βρέθηκε στο σνακ μπαρ «Στέκι» της Επισκοπής για το τραπέζι προσφορά των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας, επιχειρηματιών Γιώργου Μαλτανίδη και Λάζαρου Αδαμίδη.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τους ανθρώπους του σνακ μπαρ “Στέκι” και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη Αθανάσιο Νίκου για την άψογη φιλοξενία στην ομάδα.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σημερινή συγκέντρωση της ομάδας :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected