Αθλήματα

Με Δούκα το Σάββατο ο Φίλιππος (vid)

filippos_skifΣτο Ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει το Σάββατο ο Φίλιππος.

Στις 6μμ θα υποδεχθεί στο Φιλίππειο τον Δούκα με στόχο να διευρύνει περισσότερο το νικηφόρο σερί στις οκτώ νίκες. Αγωνιστικά ο Στέλιος Σεϊρεκίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπαντή και αλλά και τον Μαστορογιάννη που ξεκίνησε τρέξιμο αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη.

Μιλώντας για το ματς με τον Δούκα, ο προπονητής του Φιλίππου τόνισε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ο Δούκας βρίσκεται στην τετράδα του πρωταθλήματος που σημαίνει ότι είναι πολύ αξιόλογη ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς είμαστε σε φάση που έχουμε στόχο να δίνουμε το 100% από τις δυνατότητές μας για να μπορούμε να είμαστε καλά σε όλα τα παιχνίδια, να βγάλουμε ποιότητα, άμυνα να έχουμε καλές συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι βήμα – βήμα θα έχουμε την δυνατότητα να γινόμαστε καλύτεροι. Πρώτος στόχος είναι η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό το ματς».

Ο τερματοφύλακας Νίκος Ζλατάνος υπογράμμισε: «Ο αγώνας με τον Δούκα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει το σερί των νικών που έχει ενώ ψυχολογικά θα είναι καλό για εμάς γιατί ακολουθεί το final four του κυπέλλου. Τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με τον Δούκα ωστόσο μια καλή εμφάνιση και μια ηχηρή νίκη θα μας δώσει ψυχολογία για το final four. Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της».

Ο Στέφανος Μιχαηλίδης επεσήμανε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα έρχεται από πολλά παιχνίδια στην σειρά, ταξίδια και ταλαιπωρία. Έχουμε κούραση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάμε για τη νίκη. Είμαστε το φαβορί και πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected