Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Η αφιέρωση στον Σακελλάρη και το ερώτημα προς τον ρέφερι Μαρόπουλο

IMG_0584Μπορεί ο Αχιλλέας να ηττήθηκε το Σάββατο (20/2) από τον ΑΣ Ειρηνούπολης, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των “κυανόλευκων” προχώρησαν σε μια πολύ συγκινητική πρωτοβουλία.

Όπως μπορείτε να διακρίνεται στη φωτογραφία που αλιεύσαμε από το blog του Αχιλλέα Νάουσας, τυπώθηκαν μπλουζάκια με τη φωτογραφία του Χρήστου Σακελλάρη, ο οποίος δεν συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω τραυματισμού, με την εξής αφιέρωση :

“Τα εμπόδια δεν είναι για να τα αποφεύγουμε, είναι για να τα ξεπερνάμε”

IMG_0577

“Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένας διαιτητής σφάζει την ομάδα μας με το βαμβάκι!”

Ιδιαίτερα επικριτικά είναι τα σχόλια του συντάκτη σχετικά με τη διαιτησία του κ. Μαρόπουλου στην αναμέτρηση με τους περσινούς πρωταθλητές. Το ακυρωθέν τέρμα του Γιαλαμίδη αλλά και η γενικότερη παρουσία διαιτητή και βοηθού (σ.σ. Μοσχόπουλος) φαίνεται πως έχουν εξοργίσει τους “κυανόλευκους”, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από το κείμενο στο axilleasnaousasfc.blogspot.gr.

Αναλυτικά τι αναφέρει για τη διαιτησία :

“Τη  διαιτησία του κ. Μαρόπουλου δεν θα την σχολιάσουμε εάν ήταν εσκεμμένη η όχι γιατί καταντήσαμε γραφικοί. Ο εν λόγω διαιτητής θεωρείται έμπειρος μιας και είναι αξιολογημένος να διευθύνει παιχνίδια Football League και κυριολεκτικά μας απογοήτευσε με την παρουσία του. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένας διαιτητής σφάζει την ομάδα μας με το βαμβάκι! Θέλαμε να πιστεύουμε ότι στο παρελθών τους ενοχλούσε η παρουσία του πρώην προέδρου μας, γιατί είχε το σθένος να αναδείξει τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ένωσής μας, μάλιστα έφτασε ο ίδιος οικειοθελώς (παρά τις αντιρρήσεις μας) να αποχωρήσει από το τιμόνι της ομάδας για να την προστατέψει κάτι που όμως μέχρι σήμερα δεν διαφαίνεται.

Μόνο ένα ερώτημα θα θέλαμε να υποβάλουμε στον κ. Μαρόπουλο και αν θέλει ας μας απαντήσει : Θα ακύρωνε με την ίδια ευκολία γκολ τον φιλοξενουμένων εάν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ τις ομάδος μας; Φανταζόμαστε πως όχι…

Κ. Μαρόπουλε, η συγνώμη σας προς τον πρόεδρο τις ομάδας για την ακύρωση του εγκυρότατου γκολ όπως ο ίδιος παραδεχθήκατε, δεν γίνεται αποδεκτή. Στη μοναδική περίπτωση που θα γινόταν αποδεκτή θα ήταν αν είχατε το σθένος να πάτε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια και να ζητήσετε συγγνώμη από τους νεαρούς παίκτες τις ομάδας μας, που τους στερήσατε την χαρά του γκολ.

Ενός γκολ που για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το όνειρο του, πόσο μάλιστα όταν έχει να κάνει με νεαρούς σε ηλικία παίκτες που δεν είναι καν αμειβόμενοι, απλά αγωνίζονται για να δείξουν το ταλέντο τους και να γευτούν την χαρά πρωτίστως του γκολ και εσείς τους το στερήσατε. Εύγε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected