Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (7ος όμιλος) Δόξα Μανωλάδας – ΑΟ Κατασταρίου 2-3

DSC0646-750x350Τα πάνω κάτω έφερε ο ΑΟΚ μέσα στην Μανωλάδα που αν και έχανε 2-0 από τους Μαυραετούς μέχρι και το 85΄ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει διαστάσεις θριάμβου η νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!

Η νίκη αυτή ίσως να είναι η πιο ιστορική για το Ζακυνθινό Σωματείο καθώς η ομάδα της Δόξας αγωνίζεται σε ανώτερο επίπεδο και έχει την εμπειρία. Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι η διακύμανση του σκορ στα τελευταία λεπτά και η ολική ανατροπή από την Ζακυνθινή ομάδα

Τα γκολ  για την Ζακυνθινή ομάδα πέτυχαν ο  Στέλιος Λιβέρης με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85′, ο Σάκης Μαλαφούρης στο 90΄ έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας 2-2 και στο 90+3΄ ο Σπύρος Μαρίνος έδωσε την μεγάλη νίκη και πρόκριση στην Ζακυνθινή ομάδα! Η ομάδα της Δόξας είχε προηγηθεί με τον Βατσή στο 10′. Στο 36΄ ο Νικολόπουλος έκανε το 2-0 για τους “Μαυραετούς”

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο ΑΟ Κατασταρίου θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον ΑΟ Ζευγολατιού (Κυπελλούχο Κορινθίας, που στο πρώτο ματς νίκησε με 4­1 την ΑΕ Κεφαλληνίας). Το Ζευγολατιό είχε περάσει στην 3η φάση δίχως αγώνα.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: (Σπύρος Αντωνόπουλος)  Καλλιακμάνης, Ντάβαρης, Αδαμόπουλος, Σούλης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Δεληγιαννάκης (70’ Νιφορόπουλος), Μελετίδης (88’ Σκοζάι), Βατσής, Γούρμος (66’ Παρασκευόπουλος).

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: (Δήμος Αγγελάκης)  Χαρακτινός, Κουσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λιβέρης, Κουτσουπιάς, Κομιώτης Γ. (65’ Βάσος), Αρκαδιανός, Λίβος (70’ Μαρίνος), Μαλαφούρης, Κομιώτης Α. (55’ Ματαράγκας), Δρόσος.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected