Διάφορα

Αναλυτικά όλη η προκήρυξη για την πρόσληψη μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ

ÁÈÇÍÁ- ÔÁ ÃÑÁÖÅÉÁ ÔÏÕ ÏÁÅÄ ÓÔÏÍ ÁËÉÌÏ. (EUROKINISI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)Εκδόθηκε η προκήρυξη για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που αφορά μακροχρόνια ανέργους άνω των 50 ετών. Από το νέο πρόγραμμα θα ωφεληθούν 15.000 άνεργοι

Σύμφωνα με την προκήρυξη η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ καλεί τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., και γενικά εργοδότες που ασκούν οικονομική δραστηριότητα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 15.000 ατόμων που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών» να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις 24-03-2016 και ώρα 10η πρωινή στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΑ www.oaed.gr, στο πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 15.000 νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης, με την πρόσληψη ατόμων που βρίσκονται σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., και γενικά εργοδότες που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα.

περισσότερα στα dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected