Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Φίλιππος Μελίκης 6-3 (photos)

Εννιά γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές ευκαιρίες παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ επικράτησε με 6-3 του Φίλιππου Μελίκης και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους” οι οποίοι αποχαιρέτησαν οριστικά την κατηγορία.

Τα γκολ έμπαιναν…βροχή στο σημερινό παιχνίδι, με τις άμυνες να πηγαίνουν…περίπατο! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ ήταν 1-1(!), κάτι που σημαίνει πως σε 45 λεπτά στο δεύτερο μέρος, σημειώθηκαν 7 τέρματα!

Την αρχή έκανε στο σημερινό παιχνίδι ο Χρήστος Ζωγράφος, ο οποίος στο 7ο λεπτό λεπτό άνοιξε το σκορ και παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν, το επόμενο τέρμα σημειώθηκε στην τελευταία ουσιαστικά φάση του πρώτου μέρος, όταν ο Αντώνης Πιτσάβας έφερε το ματς στα ίσια.  Αυτό την το 12ο γκολ του επιθετικού των “ερυθρολεύκων” στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 59′ ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Βαλάντη Κίτσα ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σπύρου να χριστεί σκόρερ, ανεβάζοντας το δείκτη στο 3-1.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 4-1 χάρη σε τέρμα του Χρήστου Ζωηράφου, ο οποίος με ωραία προσωπική ενέργεια πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ στη σημερινή αναμέτρηση.

Η αντίδραση του Φίλιππου ήταν άμεση και τρία λεπτά αργότερα μείωσε σε 4-2 με τον Θανάση Ανδρίτσο και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την ανατροπή.

Στο 77′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι “ερυθρόλευκοι”. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Κίτσας ο οποίος νικήθηκε από τον Τσιμπρή, στην επαναφορά όμως ο Σπύρος Κίτσας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 5-2.

Στο 84′ ο Φίλιππος μείωσε και πάλι, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Τσιώμο, ωστόσο το τελευταίο γκολ της συνάντησης σημείωσε και πάλι ο Σπύρος Κίτσας, ο οποίος συμπλήρωσε το χατ-τρικ και έφτασε παράλληλα τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Πίτο.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Οβεζίκογλου, Κίτσας Λ., Μπουκλάς, Βασιλείου, Κίτσας Ν., Κίτσας Σ., Χαρισούδης, Ζωγράφος, Κίτσας Β., Στεργιόπουλος, Καρατάσος

Φίλιππος Μελίκης : Τσιμπρής, Τζιάλι, Κουτσαμπασόπουλος, Ντόβας, Περπερίδης, Μιχαηλίδης, Μαμουτόπουλος, Μπούθας, Ανδρίτσος, Πιτσάβας, Τσιώμος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected