Γ Εθνική / Τοπικά

Τούλης Τσίλογλου : “Τι να κάνεις με αυτά τα λεφτά στη Γ` Εθνική;”

F26Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του Βυζαντίου, Τούλη Τσίλογλου, χθες το μεσημέρι στους 93,7.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι στεναχωρημένος πάρα πολύ, όπως και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας. Πρέπει όμως να καταλάβουν, ότι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είχαμε πει στη γενική συνέλευση το Δεκέμβριο, όπου είχαν έρθει 30 άτομα, ότι τα λεφτά τελειώσανε. Δεν είχε βοήθεια από πουθενά το Βυζάντιο.

Έφυγαν το Γενάρη, 8-9 παίκτες, επειδή δε μπορούσαμε να τους πληρώσουμε. Όσο ήμασταν καλά στο οικονομικό, πηγαίναμε μια χαρά στο πρωτάθλημα. Πήραμε παίκτες που δε μπόρεσαν να μας βοηθήσουν. Δεν τους πληρώσαμε, τους πήραμε χωρίς χρήματα. Είμαι στεναχωρημένος, γιατί ορισμένοι έβρισαν τα παιδιά στο ματς με τη Δόξα. Τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα. Όποιος θέλει να βρίσει, ας βρίσει εμένα. Εγώ τους είπα στη συνέλευση, ότι δεν έχω λεφτά. Μαζεύτηκαν 1000 ευρώ. Τι να κάνεις με αυτά τα λεφτά στη Γ` Εθνική. Το Κοκκινόχωμα θα παλέψει μέχρι τέλος. Δε θα σταματήσουμε.

Μέσα στο Φιλώτα, βρίζανε εμένα. Μου λέγανε ότι χάλασα, μια ομάδα μοντέλο. Θα καταστραφώ για να κρατήσω, αυτή την ομάδα; Το θέμα είναι τα λεφτά. Στο Κοκκινόχωμα είναι 100 άνθρωποι. Οι 70 κάθε χρόνο, λένε ότι θα πέσει η ομάδα. Οι 30 υποστηρίζουν ότι θα μείνει. Πήγαμε στο Φιλώτα με 25 άτομα στην αποστολή. Μας δώσανε 3 πενηντάρικα δανεικά, τρεις φίλαθλοι της ομάδας. Βάλαμε και εμείς 30 ευρώ. Ίσα- ίσα να φάνε οι ποδοσφαιριστές. Δεν είχαμε 5 ευρώ παραπάνω,  Αυτή είναι η κατάντια. Αντί να γελάνε, πρέπει να κλαίνε, αυτοί που δε μας θέλουν. Δεν πήγαμε καλά στα εισιτήρια, πέρσι κόψαμε περισσότερα με Αρη, με Πανσερραϊκό, με ΑΟΚ, με Ορφέα και με Ακροπόταμο. Από πού να κρατηθεί αυτή η ομάδα; Κάναμε καλή την ομάδα, αλλά έπρεπε να φύγουν παίκτες, αλλιώς θα ξεφτιλιζόμουν εγώ. Τα χρέη δεν πάνε στο Βυζάντιο, πάνε στον Τούλη. Όλοι λένε… Τούλης. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Υπάρχουν χρέη. Δε με βοήθησαν.

Μόνο αυτοί που με βοηθάνε εδώ και 3 χρόνια. Αν μείνουμε, ας έρθουν να πάρουν την ομάδα. Δεν υπάρχουν. Εγώ δίνω την υπόσχεση, ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλος. Εγώ τα είπα φανερά, δεν κάναμε κάτι κρυφό. Να φέρω παίκτες και να μην έχω να τους ταΐσω; Παλέψαμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι μια υπόσχεση, στους ανθρώπους που είναι μαζί μου. Με ότι έχουμε, θα παλέψουμε».

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected