Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη η παράδοση της Σοσιεδάδ κόντρα στη “Μπάρτσα”! (vid)

Football Soccer - Real Sociedad v Barcelona - Spanish Liga BBVA - Anoeta, San Sebastian, Spain - 09/04/16 Real Sociedad celebrate goal during match. REUTERS/Vincent West

Για 4η σερί χρονιά η Σοθιεδάδ νίκησε (1-0) την Μπαρτσελόνα στο “Ανοέτα” και μετά την 2η σερί ήττα μετά από την Ρεάλ οι “μπλαουγκράνα” έχουν πλέον πίσω τους 3 βαθμούς την Ατλέτικο και 4 τους “μερένγκες”

Η Σοθιεδάδ νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο “Ανοέτα”, έτσι η Ατλέτικο μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 3 βαθμούς και η Ρεάλ στους 4, καθώς νωρίτερα αμφότερες πήραν “τρίποντο”.

Ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ με κεφαλιά στο 5ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με την κατοχή να φτάνει μέχρι και το 25%-75%, αλλά τον Χερόνιμο Ρούλι (συμπαίκτης του Μέσι στην εθνική Αργεντινής) να κάνει εξαιρετική εμφάνιση.

Κακός… δαίμονας για την “Μπάρτσα” η Σοθιεδάδ, καθώς τη νίκησε για 4η σερί χρονιά στο “Ανοέτα”, όπου απ΄το 2010 που επέστρεψε στην Primera Division έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία. Έχει να πάρει “διπλό” η ομάδα της Καταλωνίας από το 2007.

Η Μπαρτσελόνα λοιπόν έχει πλέον 3 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκες, καθώς προερχόταν από την ισοπαλία μ την Βιγιαρεάλ και την ήττα από την Ρεάλ.

Η τελευταία φορά που είχε δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα ήταν τέλη Οκτώβρη / αρχές Νοέμβρη του 2014, χάνοντας από Ρεάλ και Θέλτα. Τρεις σερί γκέλες είχε τον Μάιο του 2014, τις ισοπαλίες με Χετάφε, Έλτσε και Ατλέτικο.

Συνθέσεις

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ελουστόντο (76′ Θαλντούα), Ντιέγκο Ρέγες, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ντε Λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Πριέτο, Γκρανέρο, Οϊαρθάμπαλ (88′ Λίτρι), Θουρουτούθα (80′ Ρουμπέν Πάρντο), Βέλα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Σέρτζι Ρομπέρτο (70′ Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Αρντά Τουράν (59′ Τζόρντι Άλμπα), Ραφίνια (46′ Ινιέστα), Μέσι, Νεϊμάρ, Ελ Χανταντί.

https://www.youtube.com/watch?v=Ab3Q-8aMet8

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected