Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο (18/4)

ακαδημια βεροιαςΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΩΝ: 3-3

Εικόνα αγώνα: Με φιλικά παιχνίδια συνεχίζει η Ακαδημία Βέροιας το πρόγραμμά της και το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ένας «οικογενειακός» αγώνας ανάμεσα στην Ακαδημία και τον Ηρακλή Γεωργιανών. Στο ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζονται και αθλητές του παιδικού τμήματος, γεννημένοι το 2002, ενώ γεννημένοι το 2003- ’04 αγωνίζονται στο προ παιδικό τμήμα, χαμηλώνοντας τον μέσο όρο ηλικίας των αθλητών, πάγια μέθοδος της Ακαδημίας, που δείχνει πόσο «ποντάρει» στο νεαρό δυναμικό των ποδοσφαιριστών της και μόνο.

Μετά το παιχνίδι του Σαββάτου ο Ασλάνογλου Βασίλης και Σιουκιούρογλου Μπάμπης ανέλαβαν να ευχαριστήσουν γαστρονομικά τους παρευρισκόμενους, κάτι που πέτυχαν! Τους ευχαριστούμε θερμά!

Επόμενος αγώνας: την Τρίτη 19/4 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται με την Ακαδημία Μακροχωρίου στο γήπεδο Γεωργιανών.

Ώρα έναρξης: 16.30’ μ.μ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Πλούσιο σε δράση και παιχνίδι ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας, αφού το Σάββατο αγωνίστηκαν στις Βαρβάρες και την Κυριακή βρέθηκαν στα γήπεδα Αργυρίου, όπου συμμετείχαν σε τουρνουά με την τοπική Ακαδημία και τη «Μπαρτσελόνικα» από Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο Σάββατο 23/4 οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας αγωνίζονται στην Σκύδρα (γήπεδο Σεβαστιανών) με την τοπική Ακαδημία και την Ακαδημία ΠΑΣ Φλώρινα.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:

Στάσεις- Γραφεία: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Σεβαστιανών: 10.30’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 11.00’ π.μ.
Αναχώρηση από Σεβαστιανά: 13.30’μ.μ.

Υπεύθυνοι Γιατροί αγώνων: κ.κ. Σιουκιούρογλου Χαράλαμπος, Καραγκιοζόπουλος Κώστας.

Οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας μπορούν να προμηθευτούν την πασχαλινή τους λαμπάδα στα χρώματα της ομάδας από τα γραφεία του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιοβανόπουλος Κων/νος ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του κηροπλαστείου «ΜΕΛΙΣΣΑ», υιους Παύλου Ζουμπόδη για τις καλαίσθητες λαμπάδες που έκαναν για τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected