Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Ανοιχτοί λογαριασμοί ενόψει Μπερναμπέου (vid)

1461702950922_lc_galleryImage_Football_Soccer_ManchesteΙσόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε πριν λίγο το ματς στην Αγγλία, σε μια μέτρια σε ποιότητα αναμέτρηση και με ελάχιστες φάσεις.

Για 65’ αλληλοεξουδετέρωναν, στη συνέχεια η Ρεάλ πάτησε αλλά δεν… σκότωσε τη Σίτι στο Etihad. Η βασίλισσα έπεσε πάνω στον Χαρτ και στο δοκάρι του και μετά το 0-0 ο φιναλίστ θα κριθεί στη Μαδρίτη.

Η πρώτη καλή φάση του ημιτελικού στο Μάντσεστερ ήρθε στο πρώτο λεπτό, όχι του πρώτου ημιχρόνου, αλλά του δεύτερου, με το σουτ του Σέρχιο Αγκουέρο με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή να είναι άστοχο.

Ούτε μία καλή φάση δεν είχε το πρώτο 45άλεπτο, στο 40′ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αντικατέστησε τον Νταβίντ Σίλβα λόγω τραυματισμού με τον τον 19άχρονο Νιγηριανό, Κελέτσι Ιχεανάτσο, ο οποίος έκανε την 3η του εμφάνιση σε ματς του Champions League, μόνο που στις δύο πρώτες είχε μπει στις καθυστερήσεις.

Όσον αφορά στον Ζινεντίν Ζιντάν μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε και τον Καρίμ Μπενζεμά, καθώς ήταν ανέτοιμος και στο 46′ αντικαταστάθηκε από τον Χεσέ Ροντρίγκεθ.

Η Ρεάλ απείλησε για πρώτη φορά στο 54′, όταν ο Τόνι Κρόος εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η αγγλική άμυνα αδράνησε και ο Σέρχιο Ράμος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Τζο Χαρτ.

Στο 71ο λεπτό από σέντρα του Καρβαχάλ από δεξιά ο Χεσέ Ροντρίγκεθ πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε άουτ, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαρτ.

Όσο περνούσε η ώρα οι Άγγλοι γινόντουσαν πιο προσεκτικοί και έδιναν χώρο στους Ισπανούς, έτσι στο 74′ ο Γκάρεθ Μπέιλ πλάσαρε με το αριστερό, αλλά αστόχησε, ενώ στο 79′ ο Χαρτ απέκρουσε με το πόδι την κοντινή κεφαλιά του Καζεμίρο.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 82′ για την Ρεάλ, τον Πέπε μετά από κόρνερ και αδράνεια στην αγγλική άμυνα να βρίσκεται αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το πλασέ, αλλά ο Χαρτ απέκρουσε, έτσι εύκολα χαρακτηρίζεται ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Μάνουελ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Κομπανί, Οταμέντι, Σανιά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα (40′ Ιεανάτσο), Ντε Μπρόινε, Χεσούς Νάβας (77′ Στέρλινγκ), Αγουέρο

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος (89′ Ισκο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (46′ Χεσέ).

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected