Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το είπε και το έκανε ο Κλοπ, η Λίβερπουλ θα περάσει! (vid)

_89608316_tv032786206Χάρη σε μια μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, αλλά με…καρδιοχτύπια κόντρα στην εξαιρετική Βιγιαρεάλ, η Λίβερπουλ επικράτησε με 3-0 και θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλη στον μεγάλο τελικό της Βασιλείας, στις 18 Μαΐου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα παίξει στον 12ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της!

Το ξεκίνημα στο “Άνφιλντ” ήταν εντυπωσιακό, με την Βιγιαρεάλ να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες στο 5′ με τον Μάριο Γκασπάρ (απόκρουση Μινιολέ) και στο 6′ με τον Ζόναταν ντος Σάντος (άστοχο σουτ από πλεονεκτική θέση), αλλά τελικά η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 7′.

Ένα και δύο λεπτά πριν οι συμπαίκτες του λίγο έλειψε να κάνουν το 0-1, αλλά τελικά ο Μπρούνο Σοριάνο με αυτογκόλ προ του Ντάνιελ Στάριτζ έκανε άθελά του το 1-0 στο 7′, έτσι πολύ γρήγορα είχαμε ισοφάριση του σκορ του πρώτου αγώνα στο “Μαδριγάλ”.

Μετά την ευκαιρία του Άνταμ Λαλάνα στο 13′ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις ομάδες ουσιαστικά να γίνονται πιο προσεκτικές, έτσι δεν υπήρχε άλλη πραγματικά καλή φάση στο πρώτο 45άλεπτο.

Ο Ρομπέρτο Σολδάδο είχε αρκετά νεύρα, απείλησε για πρώτη φορά στο 56′ με κεφαλιά και στο 69′ αντικαταστάθηκε από τον Αντιάν Λόπεθ, αυτόν που είχε πετύχει το μοναδικό γκολ στο πρώτο ματς.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αποδοκίμαζαν τον Σολδάδο ενώ αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ το σκορ ήταν ήταν ήδη 2-0. Ο Ντάνιελ Στάριτζ είχε διπλασιάσει τις επιτυχίες των “κόκκινων” στο 63′, νικώντας με πλασέ στο τετ-α-τετ τον Αρεολά, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για το “κίτρινο υποβρύχιο” στο 71′, όταν αποβλήθηκε ο Βίκτορ Ρουίθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την απόφαση του διαιτητή πάντως να είναι υπερβολική.

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Λόβρεν, Κολό Τουρέ, Αλμπέρτο Μορένο, Εμρέ Τζαν, Μίλνερ, Λαλάνα, Κοουτίνιο, Φιρμίνο, Στάριτζ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Αρεολά, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάκιο, Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε Κόστα, Πίνα (60′ Τριγκέρος), Μπρούνο Σοριάνο, Ζόναταν ντος Σάντος (73′ Μπονέρα), Ντένις Σουάρεθ, Μπακαμπού, Σολδάδο (68′ Αντριάν Λόπεθ).

δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο με τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected