Super League 1

Μόνο νίκη για την ΑΕΚ σήμερα, χωρίς άγχος για το θετικό αποτέλεσμα ο Πανιώνιος

1364833Την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς της το Κύπελλο που κατέκτησε απέναντι στον Ολυμπιακό έχει το απόγευμα της Παρασκευής (20/5) η Ένωση στο εξ αναβολής ματς με τον Πανιώνιο που θέλει να κάνει την… ζημιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό με τους «ερυθρόλευκους», επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ, έχοντας αυτή την φορά την ευκαιρία να έχουν στο πλευρό τους τους οπαδούς τους και θέλουν να στήσουν… γλέντι ή για την ακρίβεια να το συνεχίσουν για τον τίτλο.

Στις 20:30 (Onsports, Novasports 1) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ιστορικό, έχοντας ως στόχο τη νίκη, όπου θα την φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play offs, αλλά και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να κάνει την… ζημιά στην Ένωση και να την πιάσει στον… ύπνο από τους πανηγυρισμούς, αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα, αν είναι δυνατό τη νίκη, όπου θα τον βάλει για τα… καλά στο «κόλπο» των play offs.

Τρεις απουσίες

Εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Μπαρμπόσα αλλά και ο τραυματίας Βάργκας, ενώ θα απουσιάσει και ο Στέλιος Μανωλάς, λόγω κόπωσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Ευχάριστα για Ουζουνίδη

Ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected