Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (13ος όμιλος) Τσικλητήρας Πύλου – Ολυμπιακός Γυθείου 1-0 (vid)

13234918_1586776011651513_1521618361_oΟ Σωτήρης Τσάτσος έδωσε την λύση στον Τσικλητήρα Πύλου που επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Γυθείου πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν μέτριοι με πολλά κενά αλλά αυτό που μετράει την δεδομένη στιγμή είναι το τρίποντο και οι τρεις βαθμοί που τους φέρνουν στην κορυφή.

Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πήρε μια αγχωτική νίκη και συνάμα έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 3′ ο Τσάτσος εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε προσωρινά ο Καβαλιώτης και στην επαναφορά ο Κυριαζόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 12′ ο Βλάχος ανέτρεψε τον Τσώνη με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης συνέχισε τον αγώνα ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων σε πάγκο και κερκίδα.

Στο 16′ ο Τσάτσος από πλάγια θέση βγήκε σε τετ α τετ με τον Καβαλιέρη, τελικά προτίμησε την πάσα στον Φιακουμή που έκανε το πλάσε αλλά έδιωξε με κεφαλιά πάνω στην γραμμή ο Καρνιάτης.

Στο επόμενο λεπτό ο Τσάτσος έβγαλε την σέντρα, ο Χοτζάι έπιασε την κεφαλιά με τον Καβαλιέρη να διώχνει σωτήρια.

Στο 18′ το Γύθειο έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Μίντζηρα. Ο Μ. Σούκουλι ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή δεν βρήκε στόχο.

Στο 19′ ο Τζανετάκος έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Φώτης Μίντζηρας.

Στο 30′ ο Δ. Λίγνος έκανε την σέντρα, ο Γ. Σούκουλι από κοντά το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 31′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-1. Ο Δ. Λιγνός έκανε την σέντρα, ο Κατσίκας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Κατσίκας και πάλι έκανε το σουτ για να αποκρούσει ο Μίντζηρας, η μπάλα έφθασε στον Βλάχο που το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 42′ ωραία πάσα του Δούνια για τον Γραμματικόπουλο που έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καβαλιέρης.

Στο 66′ ο Τζανετάκος από λάθος της άμυνας βρέθηκε μόνος με τον Μίντζηρα που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70′ νέες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για καθαρό πέναλτι πάνω στον Γραμματικόπουλο από τον Η. Ρασσιά.

Στο 76′ ο Κυριαζόπουλος έκανε το σουτ η μπάλα όμως δεν βρήκε το στόχο που ήθελε και πέρασε άουτ.

Στο 77′ ωραίο πλάσε του Νάτση μέσα από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 82′ ο Γραμματικόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από καλή θέση η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε άουτ.

Στο 85′ ο Νάτσης με ωραία ενέργεια από αριστερά, έδωσε στον Γραμματικόπουλο που έκανε την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Τσάτσο που από κοντά με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους και ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

Τσικλητήρας Πύλου: Μίντζηρας, Δούνιας, Μπίζος, Ανταλής, Μπαστακός, Κυριαζόπουλος, Χοτζάι (70′ Μουράτι), Τσώνης (63′ Νάτσης), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Διακουμής.

Ολυμπιακός Γυθείου: Καβαλιώτης, Καρνιάτης, Γρηγορακάκης, Ρασσιάς Λεωνίδας, Δασκαλάκης (25′ Λιγνός Α.), Λιγνός Μ. (80′ Πατσάκος), Βλάχος, Σουκούλι Γ, Σουκούλι Μ., Κατσικάς, Β. Τζανετάκος.

taklin.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected