Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (5ος όμιλος) ΑΟ Βελισσαρίου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 2-0 (photos+vid)

db001b2e0261dfb50b599682c02b2234_MΤη δεύτερη νίκη και μάλιστα συνεχόμενη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΟ Βελισσαρίου που επικράτησε με 2-0 του Ελευθεροχωρίου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική και μετά την ήττα του Αστέρα Πετριτή στο Γαρδίκι ισοβαθμεί με τους Κερκυραίους στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου με έξι βαθμούς.

Ο ΑΟΒ ήταν καλύτερος από την ομάδα των Τρικάλων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη, ενώ είχε ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα γκολ.

Οι παίκτες του Ανέστη Ζώη μπήκαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι για τη νίκη και είχαν την πρώτη καλή στιγμή για γκολ μόλις στο 6’ όταν ο Γιαννόπουλος έκανε το σουτ μετά από διαδοχικές κεφαλιές Βαρτζιώτη και Γιαννάκη, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και νέα προσπάθεια του ίδιου παίκτη στο 12’.

Η γιαννιώτικη ομάδα στάθηκε άτυχη στο 13’ όταν η κεφαλιά του Τσουλιάη μετά από σέντρα του Τζιάλλα από αριστερά σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλιάκου και στη συνέχεια βρήκε το σώμα του τερματοφύλακα της ομάδας των Τρικάλων και έφυγε κόρνερ.

Στο 18’ ο Τρικαλινός πορτιέρο έδιωξε με τις γροθιές καλό σουτ του Σταμούλη από τον άξονα.

Η υπεροχή του ΑΟΒ «καρποφόρησε» τελικά στο 27’ μετά από στημένη φάση. Συγκεκριμένα, ο Ασωνίτης εκτέλεσε φάουλ στη μεσαία γραμμή, ο Γιαννάκης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Τζιάλλας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, η οποία κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Παπαναγιώτου που με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τους Γιαννιώτες.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το Ελευθεροχώρι προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης όμως ο Μάντζιος μπλόκαρε στο 39’ την κεφαλιά του Ρούκα, ενώ μια ακόμα κεφαλιά του Σκρέκα στο 43’ έφυγε άουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληωης ο Ανέστης Ζώης τόνωσε τη δεξιά πλευρά του ΑΟΒ ρίχνοντας στο ματς τον Σπύρο Νικολάου στη θέση του σκόρερ Παπαναγιώτου.

Ο τεχνικός των «πράσινων» δικαιώθηκε άμεσα για αυτή του την επιλογή καθώς στο 49’ το Βελισσάριο πέτυχε το δεύτερο γκολ, το οποίο μάλιστα ήταν και εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση.

Ο νεοεισελθών Σπύρος Νικολάου βρήκε με πάσα τον Κώστα Νικολάου, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Γιαννάκης με πολύ όμορφο τακουνάκι νίκησε τον Κλιάκο για το 2-0.

Παρά το δεύτερο γκολ ο ΑΟΒ συνέχει να διατηρεί τα ηνία του αγώνα κόντρα στους Μαύρους Αετούς και προσπάθησε και για τρίτο γκολ με το σουτ του Σταμούλη και του Βαρτζιώτη στο 55’ και το 56’, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Γιαννιώτες χάθηκε στο 75’ όταν ο Γιαννάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Ρόμπου και προσπάθησε με ψηλοκρεμαστό σουτ να νικήσει τον Κλιάκο, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε άουτ.

Η ομάδα των Τρικάλων πίεσε στα τελευταία λεπτά για να μειώσει το σκορ και έχασε στις καθυστερήσεις μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούκα που βγήκε τετ α τετ με τον Μάντζιο, όμως σούταρε εντελώς άστοχα και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φωτιάδη.

Η νίκη του ΑΟΒ συνοδεύτηκε και από την ήττα του Αστέρα Πετριτή με 1-0 στο Γαρδίκι από την τοπική Δόξα χάρη σε γκολ του Γκέκα στα τελευταία λεπτά και έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς. ΑΟΒ και Αστέρας Πετριτή θα αναμετρηθούν την Κυριακή στην Κέρκυρα, σε ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «τελικός» καθώς ο νικητής θα εξασφαλίσει την άνοδο.

Συνθέσεις

Βελισσάριο (Ανέστης Ζώης): Μάντζιος, Νικολάου Κ., Ασωνίτης, Αλεξίου (11’ λ.τρ. Τσουλιάης), Βαρτζιώτης Π., Κολιός (86’ Τσάνης), Παπαναγιώτου (46’ Νικολάου Σπ.), Γιαννόπουλος, Γιαννάκης, Σταμούλης, Τζιάλλας.

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Ψύχος): Κλιάκος, Μπαρπαρούσης, Τσιγάρας, Σκρέκας, Ρόμπος, Τσιούκας, Καραστέργιος, Κεχαγιάς (46’ Μαράβας), Χοτζάι, Γιαννούλας (71’ Καραβαγγέλης).

περισσότερες φωτογραφίες στο passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected