Κατηγορίες
Αθλήματα

Χάλκινο Μετάλλιο για την Κατερίνα Κιάτση του Φίλιππου Βέροιας! (photos)

Στην πόλη της Βέροιας πραγματοποιήθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία των Κορασίδων.

Ο αγώνας διεξήχθη στο “Φιλίππειο” Γυμναστήριο στις 14 Μαΐου και συμμετείχαν 54 αθλήτριες ηλικίας 2004-2005, οι οποίες αγωνίστηκαν σε τέσσερα προγράμματα με σχοινί, στεφάνι, μπάλα και κορύνες. Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας συμμετείχε με τρεις αθλήτριες τις Κατερίνα Κιάτση, Νικόλ Σιμόνσκα Τσβετελί και Ελπίδα Κριαρά.

Η Κιάτση, η οποία είναι πρώτης χρονιάς κορασίδα, κατάφερε να ξεπεράσει των εαυτό της ύστερα από σκληρή προπόνηση και υπό την καθοδήγηση της προπονήτρια της Κατερίνας Μωυσιάδου, να ανέβει στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να καταφέρει να κατακτήσει μετάλλιο σε ατομικό επίπεδο, καθώς αντιμετωπίζει αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας και πιο πεπειραμένες.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Κατερίνα να αποδείξει το ταλέντο της. Είναι φανερό πως η συγκεκριμένη αθλήτρια εξελίσσεται σε “αστεράκι” του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας! Ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα πριν από δύο χρόνια και στην πρώτη της χρονιά κατέκτησε την 48η θέση. Την επόμενη σεζόν σκαρφάλωσε στην 21η θέση και φέτος με το πείσμα και τη δουλειά της, κατάφερε να φτάσει στην 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και στο χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι. Κατέκτησε επίσης την 6η θέση στο στεφάνι και την 9η θέση στις κορίνες. Θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά αν δεν έκανε κάποια λάθη στο πρόγραμμα της με την μπάλα.

Πολύ καλή εμφάνιση και η Νικόλ Τσβετελί, η οποία ξεκίνησε αρχικά στο άθλημα της ενόργανης και το τελευταίο χρόνο ασχολείται ενεργά με την Ρυθμική Γυμναστική. Κατάφερε όμως να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να κάνει μια όμορφη παρουσία καθώς αγωνίστηκε και στα τέσσερα όργανα.

Η Ελπίδα Κριαρά ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα από τα τμήματα Χορού του Φιλίππου, ξεχώρισε γρήγορα όμως για την ευλυγισία της και εντάχτηκε στο αγωνιστικό τμήμα Ρυθμικής, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί φέτος για πρώτη χρονιά σε τρία όργανα, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι προπονήτριες τους Κατερίνα Μωυσιάδου, Μαρία Παυλίδου και η μπαλαρίνα τους Natalia Knyazeva δήλωσαν πως “τα κορίτσια του Φιλίππου είναι φανερά βελτιωμένες από τους προηγούμενους αγώνες και με σκληρή δουλειά και σωστή καθοδήγηση, θα επακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες στο σύλλογο αλλά και στην πόλη της Βέροιας.

Επόμενος αγώνας είναι η Τελική Φάση Κορασίδων που θα γίνει στης 28 Μαΐου στο Γυμναστήριο της Μίκρας Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected