Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Στη Γ Εθνική ο Απόλλων Λάρισας! Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική (6ος όμιλος) ΑΟ Σελλάνων – Απόλλων Λάρισας 0-2 (vid)

Χωρίς τίτλοΟ Απόλλων Λάρισας επέστρεψε στη Γ’ Εθνική μετά τη νίκη του στα Σέλλανα με σκορ 0-2.

Τον Απόλλων υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Προάστιο ο Α.Ο Σελλάνων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στη Γ’ Εθνικής όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που τόσο ήθελε για να έχει σημαντικές ελπίδες ανόδου.

Αντ’ αυτού γνώρισε την ήττα (0-2) και πλέον μόνο με δύσκολους συνδυασμούς αποτελεσμάτων μπορεί να έχει ελπίδες για άνοδο. Αντίθετα ο Απόλλων Λάρισας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο ενώ πολύ κοντά είναι και ο Διαγόρας (του αρκεί μια ισοπαλία στο επόμενο παιχνίδι εντός με τα Σέλλανα) για να “κλειδώσει” και αυτός την άνοδο. Εντελώς αδιάφορος βαθμολογικά ο Ηρακλής Βόλου στα επόμενα δύο παιχνίδια καθώς δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση τις πρώτες δύο θέσεις.

Καλύτερος ο Α.Ο. Σελλάνων στο πρώτο μέρος όμως δεν ευτύχησε να έχει θετικό αποτέλεσμα καθώς ο Κυριάκος στο 29′ μετά από λάθος της άμυνας των Σελλάνων κατάφερε με σουτ να κερδίσει τον Θεολόγη στέλνοντας την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Το Προάστιο είχε την “χρυσή” ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 40′ όταν ο Μανασής ανατράπηκε (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση και ο προπονητής Μ. Ζιώγας αποβλήθηκε από τον διαιτητή) όμως ο Χαρβαλιάς δεν μπόρεσε να νικήσει από τα “11 βήματα” τον Μπρέλλα κι έτσι το 0-1 έμεινε.

Οι γηπεδούχοι είχαν ξεκινήσει με δύο κεφαλιές που πέρασαν άουτ από Αρχοντή στο 5′ και Χαρβαλιά 9′ ενώ ο Φλώρος είχε την πρώτη καλή προσπάθεια για τον Απόλλων στο 11′ αλλά το σουτ του επίσης πέρασε άουτ. Στο 21′ ήταν η σειρά του Κακαΐτσα να απειλήσει με σουτ την εστία του Απόλλων αλλά ο Μπρέλλας έδιωξε ενώ ευκαιρία για να σκοράρει είχε και ο Μανασής στο 44′ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλων δήλωσε “παρών”.

Καλύτερος ο Απόλλων στο β’ μέρος δεν απειλήθηκε από το Προάστιο και δίκαια έφθασε στη νίκη πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ με τον Παλάσκα με κεφαλιά στο 76′ από εκτέλεση κόρνερ. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Κυριάκος είχε καλό σουτ που απέκρουσε ο Θεολόγης σε κόρνερ ενώ στο 46′ ο ίδιος παίκτης είχε καλό σουτ που πέρασε άουτ. Να σημειώσουμε ότι ο Κολιός δέχθηκε 2η κίτρινη (κόκκινη) στο 85′ και αποβλήθηκε.

Συνθέσεις

Α.Ο. Σελλάνων (Χατζηλιάδης): Θεολόγης, Περήφανος (66′ Ακρίβος), Φιλιππούλης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Μάττας (54′ Παπαδημητρίου), Τζιώλας, Δανιήλ, Κακαΐτσας (52′ Ρέψης), Χαρβαλιάς, Μανασής

Απόλλων Λάρισας (Ζιώγας):  Μπρέλλας, Σκούπρας, Κολιός, Γεωργούλης, Φλώρος, Γιαννακόπουλος, Παλάσκας, Χαντζής, Κολοβός, Κυριάκος, Νάστας

περισσότερες φωτογραφίες στο karditsalive.net

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected