Κατηγορίες

Δήλωση του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον για τον τραυματισμό του. Δείτε τι λέει για τους θεράποντες ιατρούς

13001084_10154179229284759_3589459590574144912_nΙδιαίτερα άτυχος στάθηκε στο φινάλε της φετινής χρονιάς ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με το Στρατώνι για τα μπαράζ ανόδου, ήταν τελικά σοβαρός και μετά από επέμβαση, θα μείνει τουλάχιστον 5 μήνες εκτός υποχρεώσεων.

Ο ίδιος όμως δεν το βάζει κάτω, άλλωστε η εμπειρία του είναι τεράστια και παράλληλα μέσω του SportsUp ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς που ανέλαβαν το δύσκολο χειρουργείο στον αχίλλειο τένοντα.

Αναλυτικά η δήλωση του :

“Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω και δημόσια το Ιατρικό και νοσηλευτικό τιμ τις ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Νάουσας για την άμεση και επιτυχής επέμβασης μου για την αποκατάσταση του αχίλλειου τένοντα. Τους αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια. Τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν το νοσοκομείο όπου εργάζονται πόσο μάλιστα στο νοσοκομείο τις Νάουσας, το οποίο από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην λειτουργία του και εύχομαι ολόψυχα να τα ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν.

Όσον αφορά τον τραυματισμό μου έχω πίστη στον Θεό ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι και πάλι στα γήπεδα πιο δυνατός από ποτέ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected