Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι προγραμματικές δηλώσεις, το θέμα προπονητή και οι στόχοι της νέας διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων

Trikala

Πολύ αναλυτικά και με στόχο να ξεκαθαρίσει τη ο πως θα κινηθεί στο μέλλον, η νέα διοίκηση των Τρικάλων παρουσιάζει τις προγραμματικές δηλώσεις, που αφορούν το πλάνο, το θέμα προπονητή αλλά και το ρόστερ ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Αναλυτικά :

Μετά τη στελέχωση του νέου ΔΣ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, η διοίκηση της ομάδας απευθυνόμενοι στους φιλάθλους και στο ευρύτερο κοινό της Ημαθίας αναφέρει τα εξής :

1. Βασικό μέλημα της νέας διοίκησης, που απαρτίζεται από 12 μέλη (οι περισσότεροι με ελάχιστη «τριβή» με το ποδόσφαιρο αλλά με τεράστια όρεξη για δουλειά) είναι να αποτελέσει τη «γέφυρα» της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου στο μέλλον, έχοντας βεβαίως ως στόχο της διατήρησης του υψηλού αγωνιστικού επιπέδου της ομάδας. Μην ξεχνάμε πως ο Μέγας Αλέξανδρος είναι η μοναδική ομάδα με αδιάλειπτη παρουσία στην Α1 Ερασιτεχνική κι αυτό από μόνο του μας δίνει τεράστιο κίνητρο για τη συνέχεια.

2. Σε κάθε περίπτωση, η διάθεση της διοίκησης είναι να αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία ενός συλλόγου, από τις εγκαταστάσεις μέχρι τη διαμόρφωση του ρόστερ. Όλα τα αγωνιστικά θέματα (προπονητής, μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις) θα συζητηθούν στο προσεχές διάστημα και οποιαδήποτε φήμη περί συμφωνίας ή διαφωνίας ΔΕΝ ισχύουν. Για κάθε εξέλιξη, θα ενημερώνεστε από τη σελίδα της ομάδας στο facebook και κατ επέκταση από τα ΜΜΕ που στηρίζουν την προσπάθεια μας.

3. Για το μπάτζετ της ομάδας, ο σαφής καθορισμός αυτού έγκειται αποκλειστικά στη διοίκηση, που εγγυάται πως είναι ισχυρή και ικανή να ανταπεξέλθει σε όλες τις συγκυρίες. Ξεκάθαρος στόχος όσον αφορά το ρόστερ είναι η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του Τρικαλινού στοιχείου, που θα είναι και πάλι έντονο φέτος, ειδικά από τη στιγμή που άπαντες έχουν βοηθήσει τα μέγιστα για να διατηρεί ο Μέγας Αλέξανδρος το υψηλό του αγωνιστικό επίπεδο.

4. Βεβαίως, για να αναφερόμαστε στην ιστορία του συλλόγου μέσα στο χρόνο και την συνεχόμενη παρουσία του στην Α1 Ερασιτεχνική Ημαθίας, οφείλεται κυρίως στις πρότερες διοικήσεις, οι οποίες αγωνίστηκαν με τεράστιο ζήλο γι αυτό και εμείς έχουμε ως παράδειγμα το έργο τους ώστε να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας.

Με τιμή,

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected