Κατηγορίες
Basket

Φινάλε στον πρώτο γύρο του τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016

361d13b04d2a027c8c2e3df0c37cdb6c_XLΤελευταία ημέρα την Πέμπτη (8/6) της πρώτης φάσης του τουρνουά και αναδείχτηκαν οι οριστικές βαθμολογίες και τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Η μέρα περιελάμβανε νίκες για τα φαβορί, καθώς τόσο τα “Παρτάλια” όσο και οι “LiverCool” επιβλήθηκαν των “Βέροια23” και “Άρρωστοι” αντίστοιχα.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, οι περσινοί πρωταθλητές έδειξαν την διαφορά δυναμικότητας που τους χωρίζει και νίκησαν επιβλητικά τους αντίπαλους τους.

Οι Κωστογλίδης και Εμμανουηλδης “πυροβολούσαν” συνεχώς, ο Σπορ΄΄ελας ήταν καταιγιστικός στις δυο ρακέτες και ο Σαζακλίδης μάζεψε τα… σκουπίδια και σκόραρε με άνεση. Από την ομάδα του Λεονταράκη, έλειπαν οι δυνάμεις και οι καλές επιλογές, ο Τζιμογιάννης “έσπασε” κάθε άμυνα και μαζί με τους Τζανέτο και Αβραάμ πάλεψαν με τα… θηρία αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τελευταίο παιχνίδι για τους αγαπητούς “Βέροια23”, οι οποίοι με δυο νίκες και 4 ήττες τερμάτισαν στην 6η θέση του ομίλου.

Παρτάλια – Βέροια23 87-58

ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Σπορέλας 26, Κασάπης 10, Σαζακλίδης 10, Κωστογλίδης 15, Εμμανουηλίδης 15, Κουρής 2, Μπερσός 5, Γκιλιόπουλος 4.

ΒΕΡΟΙΑ23: Βασιλόπουλος 4, Αβραάμ 12, Τζιμογιάννης 21, Λεονταράκης 4, Τζανέτος 12, Καραμούτης 2, Ευθυμιάδης 3.

Στο δεύτερο παιχνίδι, οι “LiverCool” ήθελαν μόνο τη νίκη και την πέτυχαν απέναντι στους αντιπάλους τους. Ο Κυριαζόπουλος οργάνωσε το παιχνίδι μοιράζοντας πολλές ασίστ, οι Ουγγρίνης και Κούλης “εκτέλεσαν” από την περιφέρεια και ο Παπαγιαννης Δ. κέρδισε όλες τις μάχες στο ζωγραφιστό. Τρομερή δουλειά και από τους Μπαλτζή και Τσιριμπάκα στις δυο ρακέτες.

Τελευταίο παιχνίδι για τους “Άρρωστους” του Δεληφώτη, οι οποίοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη. Οι Μπέκας και Νικολαΐδης σκόραραν αλλά η εμφάνιση του Βύζα κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Απολογισμός δύο νίκες και 4 ήττες σε μια καλή χρονιά με υποσχέσεις για το επόμενο τουρνουά!

LiverCool 56 – Άρρωστοι 29

LIVERCOOL: Παπαγιάννης 10, Κούλης 12(2), Ουγγρίνης 10, Μπαλτζής 4, Τσιριμπάκας 4, Κορυτσαίος 6, Κυριαζόπουλος 6, Λιόλιος 4.

Το βραδινό παιχνίδι ήταν το πιο σπουδαίο, με τους Άτλαντες να διορθώνουν τα κακώς κείμενα και να παίρνουν διαφορά στο τέλος. Ο Σιάσιος ήταν…υπερηχητικός και σε συνεργασία με τον Σιστάκο, έτρεξαν, σκόραραν, μοίρασαν και πυροβόλησαν απο την γραμμή των 6,75.

Πολύ καλός και ο Κλωνάρας για ένα ακόμα παιχνίδι. Πρώτη θέση για τους Άτλαντες στον Α Όμιλο ενώ στην αντίπερα όχθη, η σημαντική απώλεια του Δούλαλα για τα “Κακά Παιδιά” έπαιξε σημαντικό ρόλο, οι οποίοι άντεξαν μόνο για ένα ημίχρονο. Συγκλονιστικός ο Κωστογλίδης, τους κράτησε κοντά στο σκορ, ενώ οι Στύκας και Πολυμέρης πάλεψαν κερδίζοντας μονομαχίες, αλλά δεν ήταν αρκετά για να τους χαρίσουν το ροζ φύλλο.

Τέταρτη θέση για τα ‘Κακά Παιδιά” στο τέλος της πρώτης φάσης.

Άτλας – Bad Boys 61-41

ΑΤΛΑΣ: Σιστάκος 17, Στογιάννος 4, Μπογδαμπεΐδης, Παπαγιάννης 2, Καραθανάσης, Σιάσιος 23, Καραγιαννόπουλος 6, Αχτσής, Κλωνάρας 9, Τούφας.

BAD BOYS: Γώγος 2, Μπακαλίδης, Στύκας 9, Κωστογλίδης 17, Δομουτζής 6, Πολυμέρης 6.

 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 11/6 (ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου)
19:00  Άτλας – LiverCool
21:00  Παρτάλια – Bad Boys

Τα παιχνίδια της Κυριακής 12/6 (Ανοιχτό Γήπεδο Εληάς)

19:00 “Χωρίς Έλεος – Slow Pistons
21:00 “Texas Losers – Μορφές

*φωτ. από sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected