Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Τέλος εποχής για Τερζή στη Ραφήνα, στον Φωστήρα οι Μπιτσάνης και Χριστόπουλος

d1e5c2da703d8e27d28a5dde7fc3f4c4_XLΟ επίλογος στη βραχύβια συνεργασία της Τριγλίας με τον Γιώργο Τερζή μπήκε μόλις σήμερα (20/7).

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία του κιτρινόμαυρου συλλόγου προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του και να αποτελέσει παρελθόν με επίσημο τρόπο για τους κιτρινόμαυρους. Πριν, όμως, ο 32χρονος στόπερ, με τις αυξημένες ικανότητες σκοραρίσματος στις προωθήσεις του στις αντίπαλες άμυνες σε στημένες φάσεις, είχε προλάβει να προσφέρει το δικό του μερίδιο στην επιτυχή πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Γιώργος Τερζής είχε ξεκινήσει τη σεζόν επίσης στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, αλλά με τη φανέλα του Εθνικού, από τις τάξεις του οποίου αποχώρησε μεσούσης της σεζόν, έχοντας φουλ συμμετοχές με τα κυανόλευκα.

Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, πως έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Παύλο Πελά, Πιερικό, Πύδνα Κιτρους, Αναγέννηση Καρδίτσας, Φωκικό, Φωστήρα, Πεύκη και Ατρομητο Πειραια.

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

4309514678f71d1118a547634c289320_L

Στον Φωστήρα και στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα αγωνίζεται από την νέα χρόνια ο Μάριος Μπιτσάνης.

Ο έμπειρος επιθετικός τελικά δεν μπόρεσε να πάρει μετάθεση για την Καλαμάτα και να αγωνιστεί στην τοπική ομάδα, όπως αναφέρει σχετικά το taklin.gr και έτσι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Φωστήρα που τον ενισχύει σημαντικά εν όψει της νέας σεζόν.

Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε πέρσι στην Προοδευτική, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική και παλαιότερα σε Αχαρναϊκό, Αίαντα Σαλαμίνας, Δόξα Βύρωνα και Καλαμάτα.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου δεν έμεινε στην απόκτηση του Μπιτσάνη και ήρθαν σε συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό, Σόλωνα Χριστόπουλο που αγωνίστηκε πέρσι σε 15 παιχνίδια με τον Ατρόμητο Πειραιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected