Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απέσπασε τελικά την ελευθέρας ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος

blogger-image-63351365Θετική εξέλιξη για τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο αλλά και για τον Πιερικό αποτελεί η ενημέρωση που είχε χθες το βράδυ από τους ανθρώπους της διοίκησης της Κατερινιώτικης ομάδας το Pieriasport, ότι δόθηκαν οι κατάλληλες εκατέρωθεν απαντήσεις, ξεκαθάρισε το όλο θέμα και οι δυο πλευρές θα λύσουν σήμερα τη πρωί τη συνεργασία τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί το δημοσίευμα της έγκυρης αθλητικής ιστοσελίδας της Πιερίας να λειτούργησε ευεργετικά για την επίλυση του προβλήματος και την λύση που δόθηκε η οποία ευνοεί για πολλούς και διάφορους λόγους και τις δυο πλευρές, αλλά οι άνθρωποι της νέας διοίκησης του Πιερικού υποστηρίζουν ότι θέλουν και πρέπει να τηρήσουν τις υποσχέσεις που έδωσε η περσινή διοίκηση του συλλόγου στους εργαζόμενους για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ, με την προϋπόθεση όμως ότι δε θα υπάρχουν οφειλές από την χρονιά που πέρασε.

Έτσι θα μπορεί η νέα διοίκηση να μπορεί να προχωρήσει σε νέες συμφωνίες με αυτούς που επιθυμεί να κρατήσει και πάλι στις τάξεις του συλλόγου.

Υποστηρίζουν όμως ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύσει μιας και υπάρχουν άνθρωποι που εργάστηκαν πέρσι στην ομάδα με τις οικονομικές εκκρεμότητες τους όμως να μην έχουν εξ ολοκλήρου τακτοποιηθεί.

Τέλος θα πρέπει να τονισθεί η καταλυτική πρωτοβουλία του προέδρου Τάσου Σαραηλίδη που μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα, έσπευσε άμεσα να δώσει λύση, κρίνοντας πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πρέπει όπως είχε συμφωνήσει, να μείνει ελεύθερος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected