Κατηγορίες
Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0

imageΟ Αστέρας συνεχίζει στα φιλικά του με 4Χ4. Πλέον, έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με “θύμα” του αυτή τη φορά τον Πανιώνιο, στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Με νέα εμφάνιση για την ομάδα και με άνεση στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως δείχνει και το τελικό 2-0.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, τo ξεκίνημα του αγώνα ήταν “μουδιασμένο” και για τις δύο ομάδες. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς την εποχή και την κούραση που “κουβαλούν” οι ποδοσφαιριστές από την περίοδο της προετοιμασίας.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Αστέρας “μάζευε” τον Πανιώνιο στην περιοχή του. Πίεζε, πάλεψε να βρει τις ευκαιρίες του για γκολ και τελικά τα κατάφερε. Μάλιστα, σε ένα 2λεπτο πέτυχε δύο, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.

Στο 35′ ο Τσουκαλάς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου για το 1-0. Στο 37′ ο Κουρμπέλης με κάθετη μπαλιά έδωσε την ασίστ στον Ιωαννίδη, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πολύ όμορφο πλασέ από δύσκολη θέση, έκανε το 2-0.

Απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που δεν απειλούσε καθόλου και που “δοκίμασε” τον Κοσίτσκι μόνο στο 6′ με ένα καλό σουτ του Ανσαριφάρτ, που έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε. Άλλωστε, οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές και οι διακοπές δεν βοήθησαν για να υπάρχει ροή στον αγώνα.

Ο Αστέρας αυτό που έκανε με πολύ μεγάλη συνέπεια μέχρι το τέλος και το οποίο έχει κάνει σε όλα του τα φιλικά, ήξταν να μην δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Ετσι κράτησε με μεγάλη ευκολία τη νίκη με “καθαρό” σκορ μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Αστέρας: 1. Κοσίτσκι (58′ Αθανασιάδης), 25. Μπέρτος (88’Ίγκορ), 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Κουρμπέλης (79’Σεφί), 18. Γιαννούλης (88′ Νάτσης), 21. Δημούτσος (82′ Στανισάβλιεβιτς) , 13. Τσουκαλάς (58′ Χαμντανί), 23. Καλτσάς (82′ Νίκο Φερνάντεθ), 19. Τσιλιανίδης (73’Τσάβες), 7. Μάσα (73′ Κώτσιρας), 10. Ιωαννίδης (79′ Γκοντό).

Πανιώνιος: 12. Θεοδωρόπουλος, 44. Ρισβάνης (81′ Χοάτα), 7. Κόρμπος, 37. Βλάχος (46′ Αργυρόπουλος), 6. Οικονόμου (81′ Πατσατζόγλου), 10. Ανσαριφάντ (74′ Καθάριος), 21. Σιώπης (81΄Πινωτής), 11. Ολαϊτάν, 15. Αντωνιάδης (57′ Τασουλής), 9. Φούντας (26′ Μασούρας), 31. Μπεν Μοχάμεντ (57′ Μασούντ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected