B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το ρεπορτάζ από τα φιλικά προετοιμασίας των ομάδων της Ημαθίας (31/8)

14163774_10208010242717227_1642301119_oΕπτά φιλικές αναμετρήσεις και ένα μίνι τουρνουά στο γήπεδο της Χαρίεσσας, με συμμετοχή τριών ομάδων, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης 31/8.

Τρεις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν με την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αρκετές ήταν οι ομάδες που επέλεξαν να προγραμματίσουν φιλικό σήμερα και να βγάλουν ακόμη περισσότερα συμπεράσματα.

Το SportsUp σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ των σημερινών συναντήσεων :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Βέροια Κ17  2-2 (Κακούδης, Κοτζαχρήστος / Χατζηγεωργίου, Ιτσκάρας)

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με υψηλό τέμπο στο Ροδοχώρι, αναμέτρηση που συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες στα πλαίσια της μεταγραφής του Ιωσήφ Κουλιανίδη στη “Βασίλισσα”.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, προηγήθηκε 2-0 μέχρι το 35ο λεπτό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, έχοντας πολλές επιλογές από τον πάγκο αλλά και ταυτόχρονα με τη σταδιακή άνοδο της απόδοσης, έφεραν το ματς στα ίσια στο δεύτερο μέρος.

Για το ΓΑΣ αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν το ματς Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή (4/9), όταν και υποδέχεται στο Ροδοχώρι τον Εθνικό Κλειδιού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Μοσχολιό

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Τσίπης, Κοτζαχρήστος, Τενεκετζή, Θεοδωρόπουλος, Ρίσσου, Φρέντι, Κακούδης, Μωυσίδης, Μπρέγκου, Παπαδής. Αγωνίστηκαν και οι Τάσο, Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Βαϊναλής, Εξαρχόπουλος, Κίτσος.

Βέροια Κ17 : Ντιντιλάς, Τρούπκος, Λουκίδης, Κόντος, Ταουσάνης, Γώτας, Κωστογλίδης, Κουτσούκης, Ματελόπουλος, Λίπε, Καμουλάκος. Αγωνίστηκαν και οι Πράτσια, Τζάνη, Κουλιανίδης, Ευφραιμίδης, Χατζηγεωργίου, Γκιλιόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  2-1 (Καρυπίδης, Γκαλαϊτσης / Τσανασίδης πεν)

Στο τελευταίο λεπτό κρίθηκε το φιλικό παιχνίδι στον Άγιο Γεώργιο, χάρη σε τέρμα του Γκαλαϊτση για τον τοπικό Απόλλων.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα ενόψει του πρώτου αγώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών (το Σάββατο στον Άραχο οι “πράσινοι”, την ίδια μέρα στην Πατρίδα η ομάδα του Φίλιππου Πέιου), σε ένα ανοιχτό κατά τα άλλα παιχνίδι.

Το 1-0 σημείωσε στο πρώτο 20λεπτο ο Καρυπίδης, ο Μέγας Αλέξανδρος ισοφάρισε στο 27′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσανασίδη και ο τελικός νικητής κρίθηκε στο 90′ με τέρμα του Γκαλαϊτση.

13866611_711066849033090_147466251_n

Τουρνουά με Κεραυνό Επισκοπής, ΑΕ Χαρίεσσας και ΑΟ Μαρίνας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΟ Μαρίνας  1-1 (Γραμματικός / Πουτακίδης), Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Χαρίεσσας  0-0ΑΟ Μαρίνας – Κεραυνός Επισκοπής  0-1 (Σαμιώτης)

Με άτυπο νικητή τον Κεραυνό Επισκοπής ολοκληρώθηκε το τουρνουά 40λεπτων παιχνιδιών στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, στο οποίο συμμετείχαν επίσης η γηπεδούχος ΑΕΧ και ο ΑΟ Μαρίνας.

Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου αναδείχτηκε αρχικά ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους “κιτρινόμαυρους” και στη συνέχεια επικράτησε με 1-0 του ΑΟΜ, χάρη στο πρώτο τέρμα του Χρήστου Σαμιώτη με την κοκκινόμαυρη φανέλα. Το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη, στο έτερο παιχνίδι με τους “οράνιε” προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Γραμματικού και στη συνέχεια οι “οράνιε” ισοφάρισαν με τον Πουτακίδη.

14203632_1217006151666554_326424095_o

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Απόλλων Κρύας Βρύσης  3-2 (Δημοσθένους 2, Σιδηρόπουλος / αυτογκόλ, Βούλγαρης)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας, με την τοπική Νέα Γενεά να αποδεικνύει πως είναι απόλυτα έτοιμη για την έναρξη της σεζόν, το ερχόμενο Σάββατο (3/9) με τον Φίλιππο Μελίκης για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Αντίπαλος σήμερα ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, στον πάγκο του οποίου βρίσκεται ο γνώριμος στην Ημαθία, Φρέντυ Πήχας ενώ αρκετοί είναι επίσης οι ποδοσφαιριστές στους “βυσσινί” που κατάγονται από τον νομό.

Εξαιρετικός για άλλο ένα παιχνίδι ο Νίκος Δημοσθένους, που πέτυχε 2 τέρματα ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Δημήτρης Βούλγαρης, που μεταγράφηκε πρόσφατα από τον ΦΑΣ Νάουσα στον γειτονικό Απόλλων.

Άρης Παλαιοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας  3-3 (Βλάχος 2, Πλέσκας / Μπρατσούδης Καρασμάνης 2)

Πολύ ανοιχτό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι, ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα 45λεπτο, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου να είναι αυτή που ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκαν με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Δημήτρης Βλάχος, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25′ με τον Μπρατσούδη, ωστόσο ο Άρης πήρε και πάλι τα ηνία στο 28′ με σκόρερ τον Πλέσκα.

Στο δεύτερο μέρος οι “κόκκινοι” της Πέλλας πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή στο σκορ χάρη σε τέρματα του Καρασμάνη, ο οποίος και έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του.

Την τελευταία λέξη στο παιχνίδι είπε όμως ο Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα λίγο πριν το τέλος, έδωσε την ισοπαλία στην ομάδα του, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν το ματς Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή (4/9) στον Λουτρό.

alexandriamou_paok_17004

Νίκη Αξού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  0-3 (Κίτσας Β. πεν, Χατζηστεφάνου, Πετσάκου πεν)

Εντυπωσιακός και απόλυτα έτοιμος ενόψει του ματς Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή (4/9) με την Ακαδημία Βέροιας, εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στο φιλικό παιχνίδι στον Αξό Πέλλας.

Ο Κυπελλούχος Ημαθίας έδειξε από το ξεκίνημα πως θα έφευγε από τον γειτονικό νομό με μία ακόμη φιλική νίκη και αυτό το απέδειξε χάρη σε τέρματα του Βαλάντη Κίτσα (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι), του Χατζηστεφάνου που συνεχίζει να σκοράρει στα φιλικά και του νεαρού Άρη Πετσάκου, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

DSCN0007

Μακροχώρι – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  5-0 (Τσακαλίδης Τ. 3, Πίκος 2)

Με…φόρα θα υποδεχτεί την Κυριακή τον Μακεδονικό Πλατάνου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου το Μακροχώρι, που επικράτησε σήμερα με σκορ 5-0 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, με χατ-τρικ του Τάσου Τσακαλίδη (που έφτασε τα 7 γκολ στα φιλικά) και δύο τέρματα του Λάζαρου Πίκου, έδειξαν έτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας, σε αντίθεση με τους “πράσινους” που προβλημάτισαν αμυντικά, ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας.

Μακεδονικός Πλατάνου – Εθνικός Κλειδιού  1-4 (Μουσιάρης πεν / Βελικούδης 2, Κεχαγιάς 2)

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Εθνικό στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλάτανο και έδειξε πως είναι καθ όλα έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στο Ροδοχώρι την ερχόμενη Κυριακή.

Η ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου, χάρη σε δύο τέρματα των Βασίλη Βελικούδη του Δ. και Σάκη Κεχαγιά αντίστοιχα, έφτασαν στο ευρύ 4-1 επί του Μακεδονικού, που την Κυριακή μεταβαίνει στο Μακροχώρι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Εθνικός Ράχης – ΑΕΠ Βέροιας  1-2 (Ορφανίδης / Καλίνι, Πετράκης)

Τέσσερις μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, η ΑΕΠ Βέροιας έδειξε πως βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, στη φιλική νίκη κόντρα στον συντοπίτη Εθνικό Ράχης.

Η ομάδα του Γιώργου Μίλη, χάρη σε τέρματα των Καλίνι και Πετράκη (πρώην παίκτη του Εθνικού) πήρε τη φιλική νίκη και θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 17.00 τον Ολυμπιακό Νάουσας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Για τον τοπικό Εθνικό, το γκολ σημείωσε ο Ορφανίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected