Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 4-1 (photos+vid)


alexandriamou_araxos_kupeloDSC_0373Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της σεζόν η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, έφτασε στο ευρύ 4-1 κόντρα στον νεοφώτιστο στην Α1 Απόλλων, στο ένα από τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου ανάμεσα σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη έδειξε από την αρχή πως ήθελε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και τον φυσιολογικό ενθουσιασμό μπροστά στους φιλάθλους της. Από την άλλη, το συγκρότημα των Μπάμπη και Γιώργου Σπυριδωνίδη εμφάνισε αρκετές αδυναμίες στην άμυνα της και δεν κατάφερε να περιορίσει τα επιθετικά ατού των αντιπάλων.

Το 1-0 σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Λαγογένης στο 18ο λεπτό, το πρώτο τέρμα των “μπλαουγκράνα” στη φετινή σεζόν, γκολ που έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

Το ιδανικό ξεκίνημα αλλά και τον ενθουσιασμό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα, που πίεσε για το δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Απόλλων άρχισε σταδιακά να βγαίνει στην επίθεση και κατάφερε στο 27′ να φέρει το ματς στα ίσια με ωραία προσπάθεια και τελείωμα του Καρυπίδη

Η Ποντιακή Νεολαία όμως ήταν φανερό πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε άμεσα να πάρει και πάλι “κεφάλι” στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του κορυφαίου σήμερα Μάριου Αργυρόπουλου στο 41ο λεπτό.

Ίδια περίπου η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να παίζουν μεν πιο συντηρητικά αλλά να είναι πιο επικίνδυνοι γενικότερα και στο 58′ έφτασαν στο 3-1 και πάλι με τον Αργυρόπουλο, ο οποίος έδωσε τη…χαριστική βολή στον Απόλλων.

Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Αραμπατζής στο 70′, ο οποίος άνοιξε επίσης…λογαριασμό στη νέα του ομάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Βαλκάνο.

alexandriamou_araxos_kupeloDSC_0378alexandriamou_araxos_kupeloDSC_0376

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Χατζημιχαήλ, Μπεκτάς (67′ Μπακάτσης), Τόζογλου, Μαγγανάρης, Λαγογένης (67′ Μαυρομάτης), Καϊρακλίδης, Καραπίττας, Βασιλείου, Αργυρόπουλος, Αραμπατζής, Τοπαλίδης (72′ Καϊρακλίδης).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γαϊτανίδης, Καρολίδης, Ορφανίδης, Δημητρούσης, Τρούπκος, Ρόκο (72′ Τουλουμτζής), Μαγγίζης (84′ Γερμάνης), Κουτρουλιάς, Καρυπίδης (63′ Γκαλαΐτσης), Χρυσόπουλος, Σαρκατζής.

13866611_711066849033090_147466251_n

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected