Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Εποχή…Μάριο Μαρτίνες στον Κισσαμικό! (photos)

Mario-Martinez3Πολύ προσιτός, χαμηλών τόνων, χαμογελαστός και γεμάτος διάθεση για προσφορά στη νέα του ομάδα παρουσιάστηκε ο Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο!

Η κατά πολλούς κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία του Κισσαμικού τόνισε ότι θα αποδείξει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να σέβεται τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται αλλά και τους συμπαίκτες του.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η παρουσίαση του Μάριο Μαρτίνες έγινε στο ξενοδοχείο Avra City που βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων, με τον 31χρονο Ισπανό, όπως είναι αναμενόμενο, να ήταν το πρόσωπο που τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα.

IMG 3120

Παρόντες στην παρουσίασή του ήταν καταρχήν ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης και ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος Περικλής Τουλουπάκης, ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, τα μέλη, Αντώνης Σταθόπουλος, Γιάννης Χανιωτάκης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Καρμπαδάκης. Οπως παρών ήταν και ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Στις δηλώσεις του, ο Μάριο Μαρτίνες σημείωσε τα εξής: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τον τρόπο που με υποδέχτηκε από την πρώτη στιγμή, καθώς και στον πρόεδρο και τον προπονητή γιατί μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ και γι’ αυτό είμαι απόψε εδώ. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια για μένα. Θα δείξω ποιος είμαι μέσα στο γήπεδο. Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και ο καθρέπτης μου είναι το γήπεδο. Είχα κι άλλες προτάσεις να παίξω σε άλλες ομάδες, αλλά ο πρόεδρος μου έδειξε πολύ μεγάλο σεβασμό, όπως και ο προπονητής μου έδειξε ότι με θέλει πάρα πολύ, η ομάδα είναι πολύ σοβαρή κι έτσι αποφάσισα να έρθω. Είναι μία σημαντική εξέλιξη στην καριέρα μου ότι έρχομαι σε αυτή την ομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου αλλά και την καρδιά μου για να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο. Θέλω να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ από αύριο να ξεκινήσω προπονήσεις και να ετώοιμαστ για το πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Mario Martinez

Για το πώς αισθάνεται -και αν το αντιλαμβάνεται- που αποτελεί ίσως για τον Κισσαμικό τη σημαντικότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου: «Αλίμονο… Το καταλαβαίνω ότι στο ποδόσφαιρο ισχύουν αυτά τα πράγματα, αλλά πρώτα απ’ όλα είμαι ένας άνθρωπος και δεν πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από τους άλλους ή είμαι το μεγάλο όνομα… Στόχος μου είναι να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και δεν θέλω να με βλέπει κανείς ως έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε εδώ για να το παίξει κάποιος. Καταλαβαίνω ότι για την ομάδα είμαι ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει αλλά αυτό θα το αποδείξω στο γήπεδο. Δεν θέλω κανείς να καταλάβει ότι είμαι ή το παίζω “αστέρας”».

Για το τι γνωρίζει για τον Κισσαμικό και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Με την τεχνολογία και με το διαδίκτυο μπορείς πλέον εύκολα να συγκεντρώνεις πληροφορίες. Εχω διαβάσει και έχω καταλάβει ότι ο Κισσαμικός είναι πολύ σταθερή ομάδα, έχοντας διατηρήσει εξάλλου τον ίδιο προπονητή για 4 χρόνια. Ο πρόεδρος κάνει πολύ καλή δουλειά, καθώς η ομάδα έχει μια σταθερή πορεία όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που μ’ αρέσει. Εχω πολύ καλή εικόνα γενικά για την ομάδα».

IMG 3103

Για το αν του… είπε ο πρόεδρος ότι στόχος είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ: «Ποτέ δεν μπορείς να λες όχι, αλλά ο στόχος μου είναι κάθε Κυριακή να μπορούμε να κερδίζουμε και να μπορούμε να προχωράμε μπροστά. Σε αυτή τη φάση δεν είναι καλό να μιλάμε για έναν τέτοιο στόχο. Μακάρι να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και μετά από 10 μήνες, γιατί όχι, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι για το ότι θα έχουμε καταφέρει κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές, να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, να δούμε πώς θα είμαστε ως ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για το αν θυμάται τον Χανιώτη Κώστα Κιάσσο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Νουμάνθια: «Τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στη Νουμάνθια, το 2004. Ημουν πιο νέος, αλλά ήμασταν μαζί στην ομάδα και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Μιλούσαμε πάρα πολύ στα αποδυτήρια και με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Τον σεβόμουν πολύ και τον είχα σαν πρότυπο γιατί πριν είχε παίξει σε μεγάλες ομάδες. Εχω πολύ καλή άποψη για τον Κιάσσο, με είχε βοηθήσει. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που θα τον ξαναδώ και θα παίξουμε αντίπαλοι».

IMG 3123

Για το αν μίλησε με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα για να τον βοηθήσουν να πάρει την απόφαση να έρθει στον Κισσαμικό: «Είμαι πολύ φίλος με τον Τοτσέ και μου έδωσε μία εικόνα για το πρωτάθλημα, όπως (μίλησα) και με τον τερματοφύλακα της Βέροιας, τον Ραούλ Γκαρθία. Δεν χρειάστηκε όμως να ψάξω πολλές πληροφορίες για τον Κισσαμικό ή την Ελλάδα. Ήρθα εδώ γιατί πιστεύω στον πρόεδρο και τον προπονητή γιατί μου έδειξαν ότι με θέλουν και έχω καλό προαίσθημα. Δεν θέλω να ρωτάω πολλά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected