Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Τσικλητήρας Πύλου – Δόξα Μεγαλόπολης 3-1

14470405_10207821711636883_3212832694438106256_nΙστορική νίκη πέτυχε σήμερα ο Τσικλητήρας Πύλου που επικράτησε με 3-1 της Δόξας Μεγαλόπολης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει το taklin.gr, η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και με ένα σούπερ Γιώργο Γραμματικόπουλο πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι Πυλιώτες λοιπόν πήραν αυτό που ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ παρά την αρχική ισοφάριση της αντίπαλης ομάδας δεν το έβαλαν κάτω και πέτυχαν ακόμα δύο γκολ.

Πραγματικά ο Τσικλητήρας σήμερα εντυπωσίασε και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Όπως και να έχει ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ικανοποιήθηκε στο έπακρο και στο τέλος χειροκρότησε τους γηπεδούχους.

Το φιλμ του αγώνα

10′ Πρώτο σουτ στο παιχνίδι με τον Τσάτσο αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

20′ Δυνατό ξαφνικό σουτ του Κερμενίδη με τον Μακρυώνιτη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Τσάτσος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μικελάτος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

32′ Σέντρα του Παναγόπουλου, καρφωτή κεφαλιά του Γραμματικόπουλου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

43′ Σέντρα του Κερεμενίδη, απέκρουσε ο Μακρυωνίτης, η μπάλα έφθασε στον Γραμματικόπουλο που έπιασε την κεφαλιά αλλά από μηχανής θεός ο Αντωνάκας έδιωξε πάνω στην γραμμή.

44′ Κόρνερ Τσάτσος, κεφαλιά Μικελάτος πάνω από την εστία η μπάλα.

49′ Σέντρα του Ν. Λυμπερόπουλου, κεφαλιά του Παναγιωτίδη γκολ και 1-1.

59′ Κάθετη πάσα του Κυριαζόπουλου στον Κερμενίδη που έκανε το σουτ απέκρουσε προσωρινά ο Μακρυωνίτης, πήρε το ριμπάουντ ο Γραμματικόπουλος που με πλάσε από κοντά την έστειλε στα δίχτυα σε κενή εστία (2-1).

66′ Φοβερό σουτ του Κερμενίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Μακρυωνίτης.

68′ Σουτ του Κερμενίδη διώχνει ο Μακρυωνίτης, η μπάλα έφθασε στον Τσάτσο που έπιασε νέο σουτ αλλά έφυγε άουτ.

88′ Ο Χοτζάι έκανε την κάθετη πάσα στον Πήλιο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Μακρυωνίτη για το 3-1.

Συνθέσεις

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγκίνης, Παναγόπουλος, Καραμπάς, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Τσώνης (56′ Πήλιος), Τσάτσος (70′ Σφίγκος), Γραμματικόπουλος (80′ λ.τρ. Χοτζάι), Μικελάτος, Κερμενίδης, Μπίζος.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Δρόσος, Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος (72′ Πρίκος), Βασιλείου, Αντώνακας, Αν. Παναγιωτίδης, Νάνος, Μαναριώτης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected