Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Άγιος Ιερόθεος 0-1 (vid)

aeek-inka-ilysiakosΤην τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, γνώρισε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που έχασε με 0-1 από τον Άγιο Ιερόθεο στις Μουρνιές, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής. Με τη νίκη αυτή, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 12 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ερμή Ζωνιανών.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Παπαθανασίου αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Θανόπουλο να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει αλλά δεν «νίκησε» τον Γεωργίου στο 9’ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κωστούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32’ μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιο Ιερόθεο, με τον Γαλανίδη να απομακρύνει προ του Σαγανά και τρία λεπτά αργότερα ο Πανούση με ατομική προσπάθεια δημιούργησε νέα απειλή για την εστία του ΙΝΚΑ αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Στο 36’ οι Χανιώτες προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά ο Κυρίτσης έκοψε τον Βεστάκη την τελευταία στιγμή.

Στην επανάληψη, οι φάσεις ήταν ελάχιστες με το ΙΝΚΑ να απειλεί στο 79’ με κεφαλιά του Περδικάκη μετά από σέντρα του Γωνιωτάκη ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σαγανά που αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Τελικά στο 83’ ο Άγιος Ιερόθεος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σούφλα που επωφελήθηκε από «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Γεωργίου…

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Γαλανίδης, Λέντι, Ζντράβκοβιτς, Παληγεώργος, Παπαθανασίου(66’ Περδικάκης), Κομπογεννητάκης, Ντεντάκης, Τσίτας(57’ Γωνιωτάκης), Βεστάκης, Δρακάκης(83’ Γιακουμάκης)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Μπιρμπίλι, Μανδύλης, Δάρρας, Κωστούλας, Γούλας, Πανούσης(68’ Γκουτζούλας), Καραμέρης, Σουφλάς, Θανόπουλος, Σαγανάς(87’ Διαμαντόπουλος)

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected